Πόλο

Mε το δεξί στο Παγκόσμιο η Εθνική Ανδρών!

«Πάγωσε» την Ισπανία η Ελλάδα! Με γκολ του Δερβίση ενάμισι λεπτό πριν το φινάλε, η Εθνική πόλο επιβλήθηκε 8-7 της Ισπανίας και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης η Εθνική πόλο ανδρών, η οποία επικράτησε 8-7 της Ισπανίας στην πρεμιέρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατήρησε προβάδισμα σε όλο το ματς, όμως στο φινάλε έκανε τα εύκολα δύσκολα,.

Παρότι έξι λεπτά πριν το τέλος βρέθηκε στο +3 (7-4) με γκολ του Γούνα, οι Ισπανοί έτρεξαν ένα σερί 3-0 για την ισοφάριση, ενώ έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στα 2:27 πριν το φινάλε του ματς.

Ο Γιώργος Δερβίσης, όμως, έγινε ο ήρωας της Εθνικής, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης, με δυνατές άμυνες να διατηρούν το τελικό 8-7.

Ισπανία – Ελλάδα 7-8 (1-3, 2-2, 1-1, 3-2)

Ισπανία (Νταβίντ Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναριθ, Γκρανάδος 1, Ντελ Τόρο 1, Μπούστος, Μιγκέλ, Μπαρόζο 1, Εσπανιόλ, Ταχούλ 1, Φερνάντεζ, Μάγιαρακ 2, Γκουτιέρεζ 1, Μότος.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκα, Γενηδουνιάς, Δελακάς 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x