Κινηματογράφος

«Berlin»: Ο Πέδρο Αλόνσο επιστρέφει με το spin-off του «La Casa de Papel»

Η σειρά θα είναι ένα prequel οκτώ επεισοδίων

Δύο χρόνια μετά το φινάλε του «La Casa de Papel», το Netflix επιστρέφει στο επιτυχημένο franchise με το spin-off «Berlin», που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Ο Πέδρο Αλόνσο επαναλαμβάνει τον ρόλο του ανέμελου, σοφιστικέ και ελαφρώς ψυχωτικού κλέφτη που είχε υποδυθεί στη σειρά, ο οποίος τώρα ενορχηστρώνει μία ληστεία στο Παρίσι -με λεία 48 εκατ. δολάρια- αλλά φυσικά, τα γεγονότα δεν εκτυλίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο, τώρα «είναι πιο αστείος, πιο ρομαντικός. Υπάρχει κάτι πιο ελαφρύ στο DNA του».

Η αγάπη είναι ένα τεράστιο θέμα στο spinoff. «Η αγάπη είναι τα πάντα. Φανταστείτε όμως τον Berlin σε μια ρομαντική κομεντί», ανέφερε με χιούμορ ο ηθοποιός.



Η νέα σειρά, που διαδραματίζεται πολύ πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «La Casa de Papel», σκιαγραφεί τον Berlin -τον Andres de Fonollosa, όπως είναι το «πραγματικό» του όνομα- στο απόγειο της «καριέρας» του.

Η σειρά θα είναι ένα prequel οκτώ επεισοδίων, στο οποίο ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο Berlin, είναι ο κύριος εγκληματίας και στρατολογεί μια ομάδα ταλαντούχων απροσάρμοστων για να ληστέψει έναν από τους κορυφαίους οίκους δημοπρασιών του Παρισιού.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: «Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψουν μια κακή μέρα σε εξαιρετική: η αγάπη και μια ημέρα πληρωμής που αξίζει εκατομμύρια. Ο Berlin διανύει τα χρυσά του χρόνια, μια εποχή που ακόμα δεν έχει ιδέα για την ασθένειά του και δεν έχει παγιδευτεί σαν αρουραίος στο ισπανικό νομισματοκοπείο. Εδώ αρχίζει να προετοιμάζει μια από τις πιο ασυνήθιστες ληστείες του: να κάνει κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων να εξαφανίζονται σαν κάποιο μαγικό κόλπο. Για να το κάνει, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας από τις τρεις συμμορίες με τις οποίες έχει κλέψει ποτέ...».

Τον Alonso συμπληρώνουν στο καστ οι Michelle Jenner, Tristan Ulloa, Begona Vargas, Julio Pena Fernandez, Joel Sanchez, Samantha Siqueiros, Julien Paschal, Masi Rodriguez και Rachel Lascar. Τα οκτώ επεισόδια της σειράς δημιουργήθηκαν από τον Alex Pina (La Casa de Papel , Sky Rojo) και την Esther Martinez Lobato.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x