Gossip

Britney Spears: Ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με βαριά λοίμωξη

Τον Αύγουστο ο πατέρας της νοσηλεύτηκε για να αντιμετωπίσει επιπλοκές που είχε μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο

Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, «παλεύει» με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει το «Page Six». Ο Jamie Spears νοσηλεύεται εδώ και εβδομάδες σε ειδική μονάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας ανέφερε ότι ο 71χρονος είναι βαριά άρρωστος.

Η είδηση έρχεται μετά την αναφορά του «TMZ» ότι τον Αύγουστο ο πατέρας της Britney Spears νοσηλεύτηκε για να αντιμετωπίσει επιπλοκές που είχε μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Πηγές ανέφεραν τότε ότι ο Jamie είχε χάσει περισσότερα από 25 κιλά και φαινόταν αρκετά αδύνατος.



Να θυμίσουμε ότι ο Jamie Spears απομακρύνθηκε από κηδεμόνας της Britney Spears το 2001, μετά τους ισχυρισμούς της ποπ σταρ ότι ο πατέρας της εκμεταλλεύτηκε την ψυχιατρική εισαγωγή της το 2008, για να αναλάβει τη ζωή και την περιουσία της. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, η Britney Spears κέρδισε την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της.

Για τη Britney Spears το 2007 ήταν μια δύσκολη χρονιά, καθώς τότε χώρισε από τον τότε σύζυγό της, τον χορευτή Kevin Federline, μετά από τρία χρόνια γάμου, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά. Ξύρισε το κεφάλι της, χτύπησε το αυτοκίνητο ενός φωτογράφου με μια ομπρέλα και νοσηλεύτηκε για κατάχρηση ουσιών. Στη συνέχεια έχασε και την επιμέλεια των παιδιών της, μετά από μια περίοδο κοινής επιμέλειας με τον Federline.



«Η Britney βρίσκεται σε ένα ταξίδι επούλωσης, αλλά η συμφιλίωση με τον Jamie δεν φαίνεται πιθανή», δήλωσε μια πηγή στο «Page Six» τον Αύγουστο.

Ο πατέρας της αρνήθηκε επανειλημμένα ότι έκανε κάποιο λάθος ως κηδεμόνας της, υποστηρίζοντας ότι έσωσε τη ζωή της Britney, θέτοντάς την υπό κηδεμονία τον Φεβρουάριο του 2008, ενώ εκείνη πάλευε με την ψυχική της υγεία.



Ο πατέρας της Britney έχει γίνει στόχος πολλών επικρίσεων σχετικά με τη νομική κατάσταση της κόρης του, όχι μόνο από την ίδια την τραγουδίστρια, αλλά και από το κοινωνικό κίνημα #FreeBritney, το οποίο πίεσε για την αλλαγή της δημόσιας αντίληψης σχετικά με την αμφιλεγόμενη κηδεμονία, την οποία έχει περιγράψει ως «ένα αστείο που υποκινείται από θεωρητικούς συνωμοσίας».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x