Games

Ο πραγματικός «Joker» της Φλόριντα ζητά αποζημίωση μαμούθ από τη Rockstar και το GTA 6!

Το τρέιλερ του GTA 6 είχε πολλά πλάνα από την αληθινή ζωή, με τον πραγματικό «Joker» της Φλόριντα να ζητάει αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την Rockstar που χρησιμοποίησε την εικόνα του!

Το πρώτο τρέιλερ του GTA 6 κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας φρενίτιδα στους φίλους του παιχνιδιού, αφού, μέσα σε πέντε ημέρες περισσότεροι από 137 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το βίντεο στο youtube!

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στο τρέιλερ είναι πως η Rockstar έχει επιλέξει πλάνα που παρομοιάζουν αληθινά γεγονότα που έχουν συμβεί στη Φλόριντα τα προηγούμενα χρόνια. Ανάμεσά τους, είναι και ο «Joker», ο οποίος είχε γίνει γνωστός για την εμφάνισή του το 2017, όταν και είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της περιοχής.


Ο άντρας αυτός που ονομάζεται Λόρενς Σάλιβαν, είναι πεπεισμένος πως η Rockstar έχει χρησιμοποιήσει την εικόνα του, με αποτέλεσμα να ζητάει μια αποζημείωση... μαμούθ για τα πνευματικά του δικαιώματα!

Συγκεκριμένα, ο αληθινός «Joker» της Φλόριντα αξιώνει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κολοσσό βιντεοπαιχνιδιών, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω βίντεο στα social media: «Πήρατε την εμφάνισή μου, πήρατε τη ζωή μου...».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x