Μουσική

Σε τραγική κατάσταση ο Post Malone στο Σίδνεϊ - «Υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι θαυμαστές του

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Post Malone να τραγούδησε σε συναυλία του στο Σίδνεϊ υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως δείχνουν βίντεο, με τον ερμηνευτή να είναι σε... περίεργη κατάσταση.

«Περίεργες» κινήσεις με τα χέρια μέσα από την μπλούζα, ερμηνεία με τον κεφάλι στο πάτωμα και γενικά νευρικότητα, ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα στη συναυλία του Post Malone στο Σίδνεϊ.

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του, που ανησύχησαν με όσα είδαν, ειδικά ρίχνοντας μια ματιά τόσο στο TikTok όσο και το Twitter.

«Νομίζω τον χάνουμε», «Μου θυμίζει την Έιμι Γουάινχαουζ», «Ο τύπος κυριολεκτικά διαλύεται», «Τα ναρκωτικά τον αποτελειώνουν» είναι μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών του κάτω από τα βίντεο, που φυσικά προκάλεσε η εμφάνισή του.

Δείτε τα βίντεο:

@_valentinomusic_ i fall apart @Post Malone #postmalone #postmaloneconcert #fyp #foryou #sydney ? original sound - anthony valentino


@samcastle91 Posty screams hit different. #postmalone #posty #sydney #australia #postmaloneconcert #twelvecarattoothache ? original sound - Sam Johnston


@nookila @Post Malone #postmalone #sydney #ifallapart ? original sound - Nookila

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x