Gossip

Salma Hayek: Γυμνή στη σάουνα… - Προκαλεί «εγκεφαλικά» στους θαυμαστές της

«Ιδρώνοντας, διώχνω το άγχος της εβδομάδας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη ηθοποιός

ΗSalma Hayek γνωρίζει πολύ καλά πώς να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό… Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η διάσημη ηθοποιός είναι στην προσωπική της σάουνα, ξαπλωμένη, με μια πετσέτα να καλύπτει το στήθος της και άλλη μια πετσέτα στα απόκρυφα μέρη της…



«Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας. Ιδρώνοντας, διώχνω το άγχος της εβδομάδας», γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαλαρή με μόνο δύο λευκές πετσέτες να καλύπτει τα επίμαχα σημεία στο σώμα της.



Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο GQ UK, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι λόγω της εμφάνισής της για πολύ καιρό ήταν ταυτισμένη με συγκεκριμένους ρόλους και πως ξεκίνησαν να της δίνουν περισσότερους κωμικούς ρόλους μετά την κωμική σειρά «Grown Ups» του Σάντλερ το 2010.

«Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και οι άνθρωποι δεν μου έδιναν κωμωδίες. Δεν μπορούσα να αποκτήσω έναν ρόλο μέχρι που γνώρισα τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος με έβαλε σε μια κωμωδία, αλλά ήμουν στα σαράντα μου! Μου είπαν, "Είσαι σέξι, οπότε δεν επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ"».





Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x