Gossip

Sofia Vergara: Ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – Διαφωνούσαν για την απόκτηση παιδιών

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων

ΟJoe Manganiello κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από την πρωταγωνίστρια του «Modern Family», Sofia Vergara. Το πρώην ζευγάρι αιφνιδίασε τους θαυμαστές του, όταν ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει μετά από επτά χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός του «Magic Mike», σύμφωνα με το «TMZ», επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, με το μέσο να υποστηρίζει ότι ο Joe ήθελε παιδιά με την ηθοποιό, η οποία έχει ήδη έναν γιο, τον 31χρονο Manolo Gonzalez Vergara.



Η Sofia και ο Joe έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων, το οποίο προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και οι δύο κατά τη διάρκεια των έγγαμων χρόνων τους. Η ηθοποιός δεν σκοπεύει να αμφισβητήσει το συμφωνητικό, το οποίο ο σύζυγός της έχει υπογράψει πριν από τον γάμο τους, τον Μάιο του 2015.

Η Sofia Vergara εκπροσωπείται από τη δικηγόρο διαζυγίων διασημοτήτων, Laura Wasser, η οποία έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Kim Kardashian και ο Johnny Depp.

Στο ρεπορτάζ του «TMZ» δεν αναφέρθηκε ποιος θα επωφεληθεί από το σπίτι του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο επανακαταχωρήθηκε τον Ιούνιο για 18 εκατ. δολάρια, λιγότερο από δύο μήνες πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Η ηθοποιός είχε καταβάλει τα αρχικά 10,4 εκατ. δολάρια που χρειάζονταν για να αγοράσει το σπίτι με τα επτά υπνοδωμάτια και τα 11 μπάνια το 2015, πριν από τον γάμο τους. Η έπαυλη διαθέτει κινηματογράφο 10 θέσεων, γυμναστήριο με σάουνα και κάβα με 3.000 μπουκάλια κρασιά.



Η Sofia και ο Joe φέρονται να αγόρασαν μια δεύτερη κατοικία σε κοντινή απόσταση, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία είναι άγνωστες, όπως και το αν πρόκειται για κοινή επένδυση.

Όπως γράφει η «Daily Mail», η Sofia Vergara δεν επιθυμούσε να αποκτήσει άλλο παιδί. Για το ίδιο ζήτημα, σύμφωνα πάντα με το μέσο, διαπληκτίστηκε στο δικαστήριο με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb, για τα κατεψυγμένα έμβρυά τους.



Ο 41χρονος επιχειρηματίας μήνυσε την ηθοποιό μετά τον χωρισμό τους το 2014, σε μια προσπάθεια να την εμποδίσει να καταστρέψει τα έμβρυα. Εκείνη την εποχή, η Sofia Vergara εξήγησε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x