Gossip

Tom Brady-Irina Shayk: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο Brady πήρε τη Shayk από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του

Οπιο περιζήτητος εργένης των ΗΠΑ, Tom Brady είναι μαζί με το διάσημο μοντέλο, Irina Shayk, μετά το διαζύγιό του από τη Gisele Bundchen, έπειτα από 13 χρόνια γάμου, σύμφωνα με τη «Daily Mail».



Ο πρώην παίκτης του NFL απαθανατίστηκε να χαϊδεύει το πρόσωπο της 37χρονης εντυπωσιακής Ρωσίδας, μετά από ολονύκτιο ραντεβού στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.



Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο Brady πήρε τη Shayk από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Βγήκαν το επόμενο πρωί γύρω στις 9.30 π.μ. και αργότερα άφησε τo supermodel – που φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο βράδυ – πίσω στο ξενοδοχείο της με το πολυτελές αυτοκίνητό του.



Τον περασμένο μήνα, το «Page Six» ανέφερε ότι η Irina Shayk είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Tom Brady στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης, Τζο Ναχμάντ με τη Μάντισον Χέντρικ, στον οποίο ήταν και οι δύο καλεσμένοι και ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία. «Δεν τον άφηνε σχεδόν καθόλου από τα μάτια της» δήλωσε μια πηγή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x