Gossip

Βέρτης: «Μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα, τι με κάνει; Κατώτερο;»

Ο Νίκος Βέρτης τοποθετήθηκε για την έντονη κριτική που του ασκήθηκε μετά από δήλωσή του για τις γυναίκες.

Διευκρινίσεις έδωσε ο Νίκος Βέρτης για πρόσφατη δήλωσή του που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, σχετικά με τις γυναίκες και τον ρόλο τους.

«Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1 τόνισε πως δεν είχε σκοπό να υποβιβάσει τις γυναίκες και σχολίσαε την κριτική που δέχτηκε.

«Σε άλλον αρέσει το άσπρο, σε άλλον το μαύρο. Στη δήλωση που έκανα είπα κάτι που μου αρέσει, όχι όμως για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Τη μητέρα μου τη σέβομαι, είναι κορώνα στο κεφάλι μου. Η σχέση που έχω αν μου μαγειρέψει είναι η βασίλισσα του σπιτιού. Ποτέ δεν θα δείξω ότι επειδή μου μαγειρεύει είναι υποδεέστερη. Αυτό παρεξηγείται. Είναι λάθος. Την περίοδο της σαρακοστής, που έχω περισσότερο χρόνο και αποφασίζω να είμαι σπίτι μου, μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Τι με κάνει; Κατώτερο; Είναι ωραία η μαγειρική, ακόμα και οι δουλειές στο σπίτι, είναι ψυχαγωγία για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x