TV

Γκέντσογλου: Το όνειρο της ΑΕΚ και η δύσκολη απώλεια που βίωσε

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε για το όνειρό του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και την πιο δύσκολη για εκείνον προσωπική στιγμή στη ζωή του.

Γεμάτος από την πορεία που έκανε στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας μάλιστα το όνειρό του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Σάββας Γκέντσογλου, μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Ο πρώην διεθνής χαφ τόνισε πως ήταν δύσκολο για εκείνον να ονειρευτεί να παίξει στην «Ένωση», όμως πλέον πέρα από το αγαπημένο του άθλημα, έχει ξεκινήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες που επικεντρώνεται σε αυτές.

«Πολλοί με γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο, γιατί είμαι αρκετά χρόνια στο άθλημα. Πλέον όμως έχω ξεκινήσει κάποια νέα επιχειρηματικά πράγματα και θέλω να ασχοληθώ με αυτά. Παρόλα αυτά, το ποδόσφαιρο το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω, θα συνεχίσω να παίζω όσο αντέχω», ανέφερε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

«Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου, για να ακολουθήσω το όνειρό μου για να παίξω ποδόσφαιρο. Έπαιξα εκεί που ήθελα να παίξω. Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί έχω καταφέρει ό,τι ονειρευόμουν μικρός και τώρα στα όνειρά μου συμπεριλαμβάνονται άλλου είδους πράγματα. Επιχειρηματικά, αλλά το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα εκεί, γιατί είναι η διέξοδός μου από δύσκολες καταστάσεις, ή όταν δεν είμαι καλά», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για ένα παιχνίδι που ήταν στην Καβάλα, ήταν άπιαστο όνειρο να τα καταφέρει και να παίξει στην ΑΕΚ. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο, αλλά αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν ήξερα πώς, αλλά ήθελα να το καταφέρω».



Στη συνέχεια, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ριάλιτι επιβίωσης για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήταν τόσο έντιμη φιγούρα στη ζωή μου που ένα μήνα ζούσα στην κανονική μου οικογένεια κι έναν μήνα μάζευα τα πράγματά μου και ζούσα με τον νονό μου και την οικογένειά του», δήλωσε και συμπλήρωσε:



«Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής και έκανε αιμοκάθαρση κάθε τρεις μέρες. Περνούσε δύσκολα, αλλά ήταν μαχητής και την απώλεια του τη βίωσα σχετικά μικρός γιατί όταν πέθανε ήμουν 15 χρονών και ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δυο πατεράδες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x