Gossip

«Έπιασα τον Γουίλ Σμιθ να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν», ισχυρίστηκε πρώην βοηθός του

Πρώην βοηθός του Γουίλ Σμιθ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του πως έπιασε τον γνωστό ηθοποιό να κάνει σεξ με άλλον άντρα.

Μετά το χαστούκι στην τελετή απονομής των όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Πρώην βοηθός του παραχώρησε συνέντευξη στην οποία ανέφερε ότι έπιασε γνωστό Αμερικανό ηθοποιό να κάνει σεξ στα καμαρίνια σε τον Ντουέιν Μάρτιν.

«Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει και τη σκηνή της ερωτικής συνεύρεσής τους. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε μη κολακευτικούς ισχυρισμούς για τον… ανδρισμό του Γουίλ Σμιθ, λέγοντας ότι το μόριό του μοιάζει σαν το μικρό δάχτυλο του ποδιού.



Ο Ντουέιν Μάρτιν είναι και αυτός ηθοποιός, ο οποίος είχε παντρευτεί την ηθοποιό Τίσα Καμόελ, και είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» αλλά και στη σειρά «All of Us».

Ο Γουίλ Σμιθ αντέδρασε άμεσα στα όσα μετέφερε ο πρώην βοηθός του περί των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Αρνήθηκε τα όσα μετέφερε σε δηλώσεις του στο TMZ λέγοντας… «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Μάλιστα, όπως αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα ο Γουίλ Σμιθ σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά κατά του πρώην βοηθού του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x