Παράξενα

Καθηγήτρια ισχυρίζεται ότι την απέλυσαν επειδή... ραπάρει - Έβγαλε βίντεο κλιπ με τους μαθητές της

Μία Αμερικανίδα καθηγήτρια ισχυρίζεται πως την απέλυσαν από το λύκειο όοου εργαζόταν λόγω του ότι παράλληλα κάνει καριέρα στο χιπ χοπ.

Μία σοβαρή και συνάμα περίεργη καταγγελία έκανε μέσω social media μία Αμερικανίδα καθηγήτρια.

Η Ντομονίκ Μπράουν, βλέπετε, ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από το λύκειο όπου εργαζόταν στο Ντιτρόιτ μετά από παράπονα γονέα για την καριέρα της στο χιπ χοπ!

Η Αφροαμερικανή καθηγήτρια ιστορίας βρήκε τον μπελά της όταν τον προηγούμενο Οκτώβριο κυκλοφόρησε το τραγούδι "Drippin 101" με το ψευδώνυμο Drippin Honey, με γονέα να προσφεύγει στη διεύθυνση του σχολείου όπου εργαζόταν η Μπράουν θεωρώντας πως δεν γίνεται να κάνει ραπ και παράλληλα να διδάσκει...

Μετά από μήνες διαβουλεύσεων, η καθηγήτρια απομακρύνθηκε από τη θέση της τον Φεβρουάριο και έδωσε την απάντησή της γυρίζοντας ένα βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή μαθητών της!

Σύμφωνα με την ίδια, «κανείς δεν είχε ιδέα ότι έκανα χιπ χοπ μέχρι που το ανακάλυψε ένας γονέας και άρχισε να κάνει παράπονα. Μου είπαν να επιλέξω την καριέρα μου ως δασκάλα ή τη μουσική».

Αμερικανικά Μέσα φιλοξενούν σχόλια γονέων των μαθητών της Μπράουν, με μία μητέρα να αναφέρει πως «ήταν από τις καθηγήτριες που ενέπνεαν τα παιδιά μας. Είμαι απογοητευμένη που έφυγε. Από τη στιγμή που φεύγεις από το κτίριο του σχολείου, μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x