Gossip

Έγκυος ξανά η Χεορχίνα; Η φωτογραφία στο γυμναστήριο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει μέρες ξεκούρασης, αλλά φροντίζει να περνάει χρόνο μαζί με την αγαπημένη του, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία που «άναψε» φωτιές.

«Day-off» δεν υπάρχουν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα και όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος σταρ φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο, όπως είναι γνωστό, και αυτό απέδειξε άλλη μία φωτογραφία που δημοσίευσε η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Η influencer από την Αργεντινή ανέβασε ένα στόρι, στο οποίο αποκαλύπτει πως γυμνάζεται με τον ποδοσφαιριστή. Όμως αυτή η φωτογραφία «άναψε φωτιές», αφού η γωνία λήψης έκανε ορισμένους να πιστέψουν πως είναι ξανά έγκυος.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο έχει συνολικά πέντε παιδιά και πριν από λίγους μήνες είχε έρθει στο κόσμο η τελευταία κόρη του.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκες
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Λιώνει» με την Χεορχίνα στο γυμναστήριο

Σε κάθε περίπτωση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με τον Πορτογάλο να έχει επιβάλλει το δικό του μενού στην οικογένειά του, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, καθώς εκείνος έχει καταφέρει να φτάσει 38 ετών και να παρουσιάζει στο γήπεδο τις επιδόσεις ενός… 20χρονου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x