Gossip

Μοντέλο ξεμπρόστιασε τον «άτακτο» Νεϊμάρ για τις απιστίες του

Η Σελέστ Μπράιτ έβγαλε στη φόρα μήνυμα του δεσμευμένου Νεϊμάρ και τον… έβαλε στη θέση του.

Δεν βάζει με τίποτα μυαλό ο Νεϊμάρ. Λίγες μέρες αφότου ζήτησε δημόσια συγνώμη στην έγκυο σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκιάρντι, επειδή δεν της ήταν πιστός, ένα μοντέλο από το Μαϊάμι, η Σελέστ Μπράιτ, ξεμπρόστιασε τον Βραζιλιάνο αστέρα της Παρί.

Ο 31χρονος άσος φαίνεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με την ξανθιά καλλονή, η οποία όμως τον έβαλε στη θέση του. Αρχικά του απάντησε «… όταν έχεις σύζυγο ή κοπέλα, μη στέλνεις μηνύματα σε άλλες. Είναι ασέβεια προς τη σύντροφό σου».

Νεϊμάρ: Μοντέλο ξεμπρόστιασε τις απιστίες του

Αφού δημοσίευσε την απάντηση που του έδωσε, δεν έμεινε εκεί, αλλά έστειλε κι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά με σαφή παραλήπτη (και) τον Νεϊμάρ. «Δεν ξέρω ποιος ήταν ο άνθρωπος αυτός πριν από αυτό. Έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοια μηνύματα από άνδρες που έχουν σύζυγο ή κοπέλα. Δεν είναι ο μόνος. Πιστεύω πως και οι άλλες κοπέλες θα πρέπει να μιλούν, γιατί ξέρω πόσο πονάει. Άνδρες, να φέρεστε καλύτερα, γιατί αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά».

Νεϊμάρ: Μοντέλο ξεμπρόστιασε τις απιστίες του

Για την ώρα, πάντως, ο Νεϊμάρ παραμένει ζευγάρι με την Μπρούνα Μπιανκιάρντι, η οποία ως το τέλος του καλοκαιριού θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, δημοσίευμα ανέφερε πως η σύντροφος του Βραζιλιάνου είναι διατεθειμένη να ανεχτεί και τις απιστίες του, αρκεί να μην γίνονται δημοσίως και να μην της φιλά στο στόμα!

Δείτε το κορίτσι που ξεμπρόστιασε τον Νεϊμάρ:













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x