Gossip

Οι ευχές της Ζοάνα Σανθ στον Ντάνι Άλβες: «Πληρώνεις ακριβά το λάθος σου. Θα είμαι εδώ για πάντα»

Το μήνυμα της Ζοάνα Σανθ στον Ντάνι Άλβες για τα 40α του γενέθλια.

Ένα μήνυμα-έκπληξη έστειλε η Ζοάνα Σανθ στον Ντάνι Άλβες για τα 40α γενέθλιά του. Το μοντέλο από τα Κανάρια Νησιά μπορεί να έχει χωρίσει από τον Βραζιλιάνο άσο μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό, αλλά δηλώνει πως δεν έχει πάψει να τον αγαπά, έστω και όχι... ερωτικά. Ο Άλβες παραμένει στη φυλακή μέχρι τη δίκη του με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για το περιστατικό που συνέβη στο τέλος του 2022.

«Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Σκέφτηκα καλά πριν κάνω αυτή τη δημοσίευση, γιατί πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να υπάρχει συμπόνοια και αγάπη και μετά από μία σχέση. Θα ήθελα πολύ να γιορτάζαμε μαζί τα 40α του γενέθλια με κάποια από τις τρελές ιδέες του, αλλά δεν ήταν δυνατό εξαιτίας ενός λάθους του που πληρώνει ακριβά. Όμως είμαι βέβαιη πως η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι. Με διαφορετικό τρόπο, αλλά παρούσα. Αγάπη άνευ όρων», αναφέρει στο μήνυμά της η Ζοάνα Σανθ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντάνι Άλβες έχει παραδεχτεί πως απίστησε σε βάρος της Ζοάνα Σανθ, αλλά υποστηρίζει πως έκανε σεξ με τη συναίνεση του φερόμενου ως θύματός του και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Οι ευχές της Ζοάνα Σανθ στον Ντάνι Άλβες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x