Gossip

Σακίρα: «Μετέτρεψα τον πόνο σε δύναμη και τα δάκρυα σε διαμάντια»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η Σακίρα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον χωρισμό της.

Η Σακίρα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο Las Mujeres Ya No Lloran (οι γυναίκες δεν κλαίνε πια), αναφέρθηκε στο ξεκίνημα που έκανε μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.

«Έπρεπε να μαζέψω τα κομμάτια, να ξαναχτίσω τον εαυτό μου και το κλειδί ήταν η μουσική. Βρήκα μια διέξοδο που με βοήθησε να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρεις ένα μέσο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, με τα οποία μερικές φορές η ζωή σε συνθλίβει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μετέτρεψα τον πόνο σε δύναμη και τα δάκρυα σε διαμάντια. Είναι μια μεταφορά η οποία εξηγεί τη διάθεσή μου μετά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Η υποστήριξη από τον κόσμο με βοήθησε στην προσωπική μου αναγέννηση. Τώρα είμαι πιο δυνατή από ένα διαμάντι. Η διαδικασία επούλωσης ποτέ δεν σταματάει, όχι μόνο τραγουδάω, αλλά ακούω τον κόσμο τι θέλει να μου πει. Γιατρευόμαστε παρέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x