TV

«Τι λες τώρα - Οποιοσδήποτε εκτός από τον Μπασινά»: Σαν σήμερα το επικό Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα του... Λορέντζο!

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού ενάντια στην Μπαρτσελόνα, που μας χάρισε μία επική τηλεοπτική στιγμή.

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Απριλίου 2002, δηλαδή ακριβώς 22 χρόνια πριν. Ο Παναθηναϊκός είχε ραντεβού με την ιστορία, καθώς υποδεχόταν την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Champions League.

Άλλες εποχές, άλλα μεγέθη, άλλες συνήθειες, με τα reality shows να έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας. Τον καιρό εκείνον, παιζόταν και το Bar, στο οποίο μετείχε ο Λορέντζο Καριέρε.

Μέλος στη συνέχεια των Φίλων για Πάντα, ο Λορέντζο ήταν ενθερμος υποστηρικτής των «πρασίνων» και για καλή του τύχη, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το σπουδαίο ματς έστω και τηλεοπτικά.

Ακολούθως βέβαια, είχαν την τύχη οι τηλεθεατές να δουν τις επικές του αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Άγγελος Μπασινάς.

Ο Λορέντζο βέβαια είχε εκφράσει έντονες αντιρρήσεις, παρακαλώντας να μην αναλάβει την εσχάτη των ποινών ο Έλληνας μέσος!

«Οποιοσδήποτε εκτός από τον Μπασινά, έχει χάσει τρία», επιχειρηματολόγησε, όμως εντέλει διαψεύστηκε, καθώς ο μετέπειτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική έστειλε την μπάλα στα δίχτυα - αναγκάζοντας τον Καριέρε να αναφωνήσει το θρυλικό «τι λες τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x