TV

Σάρωσε στα Emmy Awards το «Welcome to Wrexham»-Το ευχαριστώ του Ράιαν Ρέινολντς ως Deadpool

Kυριάρχησε το «Welcome to Wrexham» στα βραβεία Emmy, παίρνοντας σπίτι πέντε από αυτά με νίκη και για τους Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι.

Εντυπωσιακή η συγκομιδή για το «Welcome to Wrexham» στα Emmy, με τη δημοφιλή σειρά να αποσπά πέντε βραβεία σε έξι υποψηφιότητες. Η πρώτη κατά σειρά τελετή των 75ων Primetime Creative Arts έλαβε χώρα στις 6 και 7 Ιανουαρίου, με τη σειρά για την Ουαλική ομάδα να είναι μόνο πίσω από το «The Last of Us» που πήρε οκτώ βραβεία.

Βασικότερη νίκη ήταν στην κατηγορία «Outstanding Unstructured Reality Program» με το συγκεκριμένο Emmy να αποτελεί και το πρώτο για τους Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι, που είναι οι εγκέφαλοι πίσω από το πρότζεκτ και την ομάδα. Αμφότεροι ανήρτησαν στο Χ τους ευχαριστήριους λόγους τους, με τον δημοφιλή ηθοποιό να ανεβάζει και βίντεο στο οποίο αναλαμβάνει δράση ο Deadpool.







Οι υπόλοιπες νίκες ήρθαν σε τέσσερα τεχνικά βραβεία. Οι τρεις μάλιστα ήταν για το ίδιο επεισόδιο, το «Do or Die» στις κατηγορίες «Outstanding Cinematography for a Reality Program », «Outstanding Picture Editing for an Unstructured Reality Program» και «Outstanding Sound Mixing for a Nonfiction or Reality Program (Single or Multi-Camera)». Το τελευταίο βραβείο για την πρώτη σεζόν του ντοκιμαντέρ ήταν για την κατηγορία «Outstanding Directing for a Reality Program» για το επεισόδιο «Wide World of Wales».

Η δεύτερη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2023 και ανανεώθηκε για τρίτη, η οποία θα προβληθεί κάποια στιγμή το 2024.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ρέξαμ βρίσκεται στην τρίτη θέση της τέταρτης κατηγορίας με 49 βαθμούς ενώ πήρε την πρόκριση για το επόμενο γύρο του FA Cup μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στη Σριούσμπερι Τάουν. Η νίκη-πρόκριση πανηγυρίστηκε δεόντως και από τα αφεντικά της ουαλικής ομάδας με το Χιού Τζάκμαν να παρακολουθεί το παιχνίδι μαζί με το Ράιαν Ρέινολντς και το Ρομπ ΜακΕλχένι να «πειράζει» τη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώτος στο Χ.



Επιμέλεια: Μάκης Θεοτοκάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x