Ψυχαγωγία

Σοϊλέδης στον bwinΣΠΟΡ FM: Δεν είχα έπαρση, ήθελα να είμαι ο καλύτερος-Έπαιξαν ρόλο πολλά και έχασα

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε αποκλειστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή Πνίξτε τον… Φουνταριστό.

Ο φιναλίστ του τελικού του Survivor, Άρης Σοϊλέδης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Γιώργο Θαναηλάκη, Μηνά Τσαμόπουλο.

Αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor, την πορεία του μέχρι τον τελικό αλλά και την ήττα του στο φινάλε από τον Στάθη Σχίζα. Παράλληλα, μίλησε και για την επόμενη ημέρα του, λέγοντας πως θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, αφού άλλωστε ακόμη είναι 31 ετών.

«Όταν γύρισα πήγα να φάω σε φαστφουντάδικα, έφαγα μπριζόλες και πήρα πίσω τα κιλά που έχασα στο παιχνίδι».

Για το πώς πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor: «Φαντάζεσαι να πήγαινες στον Μπεκάλι και να του έλεγες σταματάω για να πάω στο Survivor. Είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου και περίμενα πρόταση από ελληνική ομάδα.

Περίμενα να έχω κάποια πρόταση από κάποια ομάδα στην Αθήνα. Δεν με κάλυπταν κάποιες προτάσεις που είχα και είπα να κάνω ένα διάλειμμα και μπήκα στο παιχνίδι. Δεν το μετανιώνω στιγμή, πέρασα μαγικά. Μου έκανε καλό από πολλές απόψεις. Μου έκανε καλό στον χαρακτήρα, το είδα σαν διάλειμμα μετά από 15 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Με βοήθησε στην ψυχολογία μου γιατί πέρασα δύσκολα τα τελευταία δυο χρόνια».


Γιατί θεωρεί ότι δεν βγήκε νικητής: «Η επίθεση που δέχτηκα, τα ψέματα που είπαν για εμένα, παίζουν πολλά ρόλο. Φτάνοντας στον τελικό, κρίνεσαι από τον κόσμο. Δεν είναι αγωνιστικό, δεν κερδίζει πάντα ο αντίπαλος αλλά εγώ νιώθω νικητής μέσα μου, τα στατιστικά έδειξα ποιος ήμουν. Μετά από 580 run και 144 ήττες, δεν μπορεί κανείς να μου πει κάτι… Είμαι περήφανος για τα όσα πέτυχα και που έφτασα μέχρι τέλους, αλλά ο κόσμος επέλεξε τον Στάθη. Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα, ίσως ο κόσμος να ταυτίστηκε περισσότερο με τον κόσμο του Στάθη, ίσως να έπαιξε ρόλο ότι μερικοί είπαν πως έχω έπαρση αλλά δεν είχα. Πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα να παίζω σε ατομικό αγώνισμα, μου βγήκε μεγάλη πώρωση και ένταση για να αποδείξω πως είμαι ο καλύτερος. Για αυτό μπήκα, να αποδείξω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είπα κακή κουβέντα για κάποιον, αλλά ίσως αυτά που είπαν να επηρέασε τον κόσμο».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Δεν θα επιτρέψω να βγω εκτός ορίων για κανέναν άνθρωπο και για κανέναν λόγο. Με βοήθησε στο να διαχειρίζομαι ανθρώπους και καταστάσεις».


Αν θα τον πάρει ο Ατζούν στη Χαλ: «Μου το είχε πει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού… Μετά από 6 μήνες αποχής να πας να παίξεις στην Αγγλία; Δεν νομίζω…».

«Λίγο ξεσκόνισμα έφαγαν τα ρούχα, αλλά δεν τα πλύναμε τα ρούχα και τα παπούτσια, όπως ήταν τα αφήσαμε», ανέφερε στη συνέχεια για την παρουσία του στο Live του τελικού στο Γαλάτσι.

«Έχω δεχτεί τεράστια αγάπη και στήριξη, έχω πολλά μηνύματα από κόσμο, πραγματικά ευχαριστώ τους πάντες»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x