Βόλεϊ

Nα μπει δυνατά ο φιναλίστ

Να επιβεβαιώσει την εικόνα που έδειξε στο Λιγκ Καπ , αλλά και στο περσινό πρωτάθλημα θέλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στην πρεμιέρα της Volleyleague.

Θετικό πρώτο βήμα θέλουν να κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα Εθνικός και Λαμία που θα ξεκινήσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το Σάββατο (25/10).

Ο Εθνικός ξεκίνησε ιδανικά τις φετινές υποχρεώσεις του, σφραγίζοντας το εισιτήριό του για το φάιναλ-4 του λιγκ Καπ και έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα έδειξε πολύ καλά δείγματα στην πρώτη επίσημη διοργάνωση για φέτος, κάτι που θέλει να επαναλάβει και στην πρεμιέρα, όπως σχολίασε ο Σάκης Μουστακίδης.

«Έχουμε πληροφόρηση από τις εμφανίσεις της Λαμίας στο Λιγκ Καπ. Τόσα χρόνια στο άθλημα έμαθα δύο πράγματα: Να μην υποτιμώ κανέναν αντίπαλο και να προσέχω διπλά στις πρεμιέρες. Άλλο το Λιγκ Καπ και άλλο το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

Η Λαμία από την άλλη έχει… μάθει σε νικηφόρες πρεμιέρες, κάτι που επιθυμεί να επαναλάβει. Με το Γιάννη Μέλκα να έχει αλλάξει την φιλοσοφία του συνόλου, θα επιδιώξει γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Ο αποκλεισμός του απ’ το Λιγκ Καπ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως ο τεχνικός του συλλόγου τόνισε πως ο αντίπαλος είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

«Έχουμε μόνο ένα μικροπρόβλημα με τον Αλεξίου, που ωστόσο δε νομίζω ότι θα τον αφήσει εκτός. Παίζουμε με τον Εθνικό στην έδρα του, κάτι που τον καθιστά αυτομάτως το απόλυτο φαβορί. Είναι ο περυσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος, εμείς μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να μπούμε σε μια διαδικασία να γινόμαστε ανταγωνιστικοί και σε τέτοιου είδους ματς. Θα κάνουμε και το σκάουτινγκ του Εθνικού και θα πάμε στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x