Μοτοσικλέτα

Nέο Aprilia Tuono V4 1100 RR και Factory

Tο Tuono V4 1100 είναι η πιο θεαματική εξέλιξη σε μια «γυμνή» sport δυναστεία, γεννημένη το 2002 από τη διορατικότητα της Aprilia να… γδύσει τη ναυαρχίδα superbike της εταιρείας RSV mille.

Η εταιρεία πρόσθεσε ένα ίσιο τιμόνι, συνδυάζοντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα ενός άριστου πλαισίου, με τη διασκέδαση της όρθιας θέσης οδήγησης και των δυναμικών επιδόσεων. Ο πατριάρχης της νέας «supernaked» κατηγορίας ονομαζόταν Tuono 1000 R, η πρώτη γυμνή μοτοσικλέτα υπέρ-υψηλών επιδόσεων. Έκτοτε το Aprilia Tuono ήταν μια superbike μοτοσικλέτα με ίσιο, ψηλό τιμόνι, ανίκητη στην πίστα και απίστευτα διασκεδαστική στο δρόμο.

Μέσα από αυτή την παράδοση, ένα ολοκαίνουργιο Tuono γεννήθηκε το 2011, μια απευθείας απόρροια από την ανίκητη Aprilia RSV4 που παρουσιάστηκε το 2009, και κυριάρχησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK. Ήταν μια επική αλλαγή: Το Tuono V4 R βρέθηκε αμέσως σε μια ξεχωριστή θέση, ως η υψηλότερων επιδόσεων, πιο τεχνολογικά εξελιγμένη, και πιο εξεζητημένη γυμνή sport μοτοσικλέτα που βγήκε ποτέ στην παραγωγή, χαρίζοντας τη μεγαλύτερη δόση αδρεναλίνης, η πιο άγρια και αποτελεσματική γυμνή στην ιστορία, προσφέροντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό στους δογματικούς κυνηγούς των συγκινήσεων, χάρη στον V4 κινητήρα, που παρήγαγε 167 HP και στο εξαιρετικό πακέτο ηλεκτρονικών aPRC, που ακόμα είναι απαράμιλλο σε αποτελεσματικότητα και τεχνολογία. Αλλά η εξέλιξη δεν σταμάτησε εκεί...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x