Τεχνολογία

Nokia Lumia 435 Review

Είναι γεγονός ότι, στο hardware, η τιμή αγοράς γεννά συγκεκριμένες προσδοκίες, αλλά συνοδεύεται και από εξίσου συγκεκριμένες παραδοχές.

Το Lumia 435 της Microsoft υφίσταται πρώτα για να είναι μια εξαιρετικά φθηνή επιλογή με Windows Phone παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Το κόστος του και μόνο αναγκάζει τον όποιο χρήστη να συνειδητοποιήσει πως δεν έχουν νόημα απαιτήσεις σε επιδόσεις και φαντεζί λειτουργίες όσο σε αξιοπιστία για τα βασικά. Και το Lumia 435 είναι όντως αρκετά αξιόπιστο ως προς αυτά, μόνο που πριν φτάσει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα έρχεται αντιμέτωπός με την πραγματικότητα της κατασκευής του. Με το που ανοίγει κάποιος τη συσκευασία (που και αυτήν δεν ακολουθεί τη νόρμα της εταιρείας για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα) και πιάνει για πρώτη φορά στα χέρια του τη συσκευή, η φαινομενικά μόνο απρόσεχτη λακωνικότητα είναι εμφανής.

Καθώς το χέρι αγκαλιάζει το σώμα του κινητού, έρχεται αντιμέτωπο με τις, για τα δεδομένα των smartphones, "άγριες" άκρες του γυαλιού που κάθε άλλο παρά στην ίδια ευθεία βρίσκεται με το πλαστικό σασί. Δεν πρόκειται για κακοτεχνία αλλά για συνειδητή επιλογή. Η ανισορροπία αυτή άλλωστε παραμένει σταθερή σε όλην την περίμετρο του Gorilla Glass 3. Το πλαστικό σώμα είναι ματ στην υφή και, εκ πρώτης όψεως, δίνει την εντύπωση πως είναι το ίδιο ακριβώς υλικό που συναντήσαμε σε ματ Lumia 535, αλλά και στο Lumia 630. Η πράξη μας έπεισε ότι η υπόθεσή μας ήταν λανθασμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x