Δελτία Τύπου

O Kevin Durant γυρίζει σπίτι για να λανσάρει το νέο KD VI

Δημιουργημένο με βάση προσωπικές εμπειρίες του Durant, το KD VI παρουσιάστηκε συνοδευόμενο από ειδικές εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σιτ Πλέζαντ του Μέριλαντ.

Στις 27-28 Ιουνίου, η Nike και ο Kevin Durant παρουσίασαν το νέο παπούτσι του, το KD VI, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Durant, το Σιτ Πλέζαντ του Μέριλαντ, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον. Η παρουσίαση ξεκίνησε στο δημοτικό γυμναστήριο της πόλης, όπου ο Durant πέρασε αμέτρητες ώρες κάνοντας προπόνηση όταν ήταν μικρός. Οι επιρροές της γενέτειράς του συνέβαλλαν ώστε να γίνει ο Durant ο άνθρωπος που είναι σήμερα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, και αποτέλεσαν την έμπνευση για το νέο αυτό παπούτσι.

Στη διάρκεια του διημέρου, τοπικά και διεθνή ΜΜΕ από 12 χώρες εξοικειώθηκαν με τις επιρροές που είχε ο Durant στην αρχή της ζωής του. Εκτός από την παρουσίαση του παπουτσιού, ο Durant ξενάγησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Σιτ Πλέζαντ, κάνοντας στάση στα εξής μέρη:

-Το σπίτι της γιαγιάς του, όπου μεγάλωσε

-Τα ανοιχτά γήπεδα του Φέρμαουντ Χάιτς, όπου σκληραγωγήθηκε ως παίκτης

-Το «Λόφο» που έχει τρέξει πάνω από 1.000 φορές από τότε που ήταν παιδί για να χτίσει δύναμη και χαρακτήρα

-Το Keith & Sons Soul Food, το αγαπημένο του εστιατόριο στην περιοχή

Η ολοκληρωμένη σειρά KD VI, που περιλαμβάνει εξοπλισμό και αξεσουάρ για τους αγώνες, αλλά και για την καθημερινή ζωή, παρουσιάστηκε τη δεύτερη ημέρα. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ επίσης οδηγήθηκαν σε μια περιπέτεια στις αγαπημένες τοποθεσίες του Durant στην Ουάσιγκτον, ακολουθώντας τις οδηγίες του Durant μέσω των λογαριασμών του σε Instagram και Twitter. Η διαδρομή κατέληξε στο σχολείο Sidwell Friends, όπου ο Durant αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους και έπαιξε μπάσκετ μαζί τους. Έτσι, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προσωπικά το KD VI.

«Είμαι αυτός που είμαι χάρη στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την πόλη και είναι μεγάλη μου τιμή που παρουσιάζω εδώ το νέο μου παπούτσι» δήλωσε ο Durant.

Το KD VI, εμπνευσμένο από την κατασκευή των ρολογιών χειρός και τις εμπειρίες του Durant κατά την παιδική του ηλικία, είναι ένα χαμηλό παπούτσι με τεχνολογία υψηλών επιδόσεων. Το KD VI έχει τα χρώματα του Κέντρου Δραστηριοτήτων του Σιτ Πλέζαντ, γενέτειρας του Durant: μπλε, γαλαζοπράσινο και κίτρινο.

Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/kevin-durant-goes-home-to-launch-new-kd-vi#/inline/21164 για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το http://www.facebook.com/NikeBasketballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x