Gossip

O «αγάπη μόνο» ξαναχτυπά: Ήρθα για να μείνω

Δείτε τo video!

Ο 23χρονος από την Έδεσσα που έπεσε σαν «κομήτης αγάπης» στην τηλεόραση, με την εμφάνιση του στο «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» το βράδυ της Μ.Δευτέρας.

«Έχω γραμμένους τους haters»

Με σύνθημα «αγάπη μόνο», ο Τάσος Ποτσέπης τόνισε ότι η καλύτερη απάντηση για εκείνους που τον μισούν, είναι η αδιαφορία. «Οι haters είναι αυτοί που έχουμε την κλασική ατάκα: 'Ό,τι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια'', που βλέπουν κάτι καλύτερο από αυτούς και βγάζουν μίσος», είπε ο Τάσος Ποτσέπης.

«Δώσε αγάπη»

Ο ρόλος του, όπως τόνισε ο νεαρός Τάσος, είναι να ενώσει τον ελληνικό λαό που έχει διχαστεί. «Στην εποχή μας, όπως καταλαβαίνετε ο λαός έχει διχαστεί. Εδώ είμαι για να σας ενώσω. Όλοι με αγαπάνε», δήλωσε ο 23χρονος.

«Ποιος Βαρουφάκης; Τραβιόμασταν με τον Βαρουφάκη ο οποίος τι είναι σε σχέση με σένα;», είπε με χιούμορ ο Θέμος. «Δεν κρίνω κανέναν. Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει. Αλλά ξέρω ότι είμαι ο καλύτερος! Ήρθα για να μείνω!», απάντησε ο 23χρονος.

Πήγε ο Σεφερλής να τον παντρέψει; «Ο μόνος λόγος που πήγα στην εκπομπή, ήταν να προσφέρω χαμόγελα και χαρά στον κόσμο. Από κοπέλες πάμε καλά. Από χρήματα έχω άπειρα. Οπότε, αγάπη μόνο. Ήρθα εδώ για να σας διασκεδάσω», απάντησε.

Τι δουλειά κάνει; «Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός και αλλάζω φώτα. Είμαι παράλληλα σερβιτόρος, μπάρμπαν. Έχω κάνει και λαντζιέρης. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν. Αλλά πλέον θα παίρνω τα εκατομμύρια. Είμαι γλάστρα-μπάρμπαν. Κάθομαι εκεί μόνο για την εμφάνιση και παίρνω εκατομμύρια σε μισθό».

«Ορμάω και δαγκώνω»

Έχει πάει ποτέ κανείς να του πουλήσει τσαμπουκά; «Εννοείται και τους περιμένω. Γιατί όταν γίνεσαι διάσημος θέλουν να σε δείρουν για να πάρουν λίγη από τη διασημότητα σου. Δεν έχω ακόμα, αλλά θα αποκτήσω προσωπική ασφάλεια», απάντησε.

Έχει βγει ποτέ τυφλό ραντεβού; «Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Πάντα βλέπω το πρόσωπο που θέλω να αντικρίσω. Όταν θέλω κάτι είμαι κυνηγός. Ορμάω και δαγκάω!», είπε.







Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x