Δελτία Τύπου

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής του νέου κινητού Huawei P9

Στo πλαίσιo της επίσημης παρουσίασης του νέου Huawei Ρ9 που έγινε πρόσφατα στο Balux της Γλυφάδας, ανακοινώθηκε ότι ο επίσημος πρεσβευτής της σειράς P9 στην Ελλάδα, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

To Huawei P9, αποτελεί το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της πρωτοπόρου κατασκευάστριας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei που σε συνεργασία με τη θρυλική μάρκα φωτογραφικών φακών Leica, δημιούργησε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο αλλάζει τα δεδομένα της φωτογραφίας στο χώρο των smartphones.

Το Huawei P9, διαθέτει την κορυφαία dual-lens κάμερα, με εκπληκτική φωτεινότητα και ευκρίνεια που μπορεί να αποτυπώσει κάθε ζωηρό χρώμα πιστά καθώς και να βγάλει εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το μοναδικό στυλ της Leica. Το P9 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, δυναμικό επεξεργαστή Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based με  πρωτόγνωρη απόδοση  και λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Στo πλαίσιo της επίσημης παρουσίασης του νέου Huawei Ρ9 που έγινε πρόσφατα στο Balux της Γλυφάδας, ανακοινώθηκε ότι ο επίσημος πρεσβευτής της σειράς P9 στην Ελλάδα, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: "Ευχαριστώ πολύ τη Huawei για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και χαίρομαι πραγματικά που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω  το νέο φανταστικό κινητό P9, αλλά και τους ανθρώπους της. Είμαι σίγουρος ότι η σειρά Huawei P9 θα πετύχει πολύ μεγάλο σκορ στην ελληνική αγορά!"

Ο διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστής του NBA που εντυπωσίασε στην τελευταία αγωνιστική σεζόν, βρίσκεται στη χώρα μας για το “Antetokounbros Streetball Event”  που ολοκληρώθηκε στις 29 Μαίου με πανηγυρικό τρόπο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβας, και την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων του προ-ολυμπιακού τουρνουά. Η πρόταση συνεργασίας της Huawei με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σηματοδοτεί επάξια τη στρατηγική της να συνδέει διεθνώς το όνομά της  με μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και σταρ του κινηματογράφου όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Χένρι Καβίλ.

Η ιστορία του  Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί την ενσάρκωση του βασικού συνθήματος της Huawei, που δεν είναι άλλο από το “Make it Possible” (www.makeitpossible.gr)  καθώς  ο ίδιος πάλεψε σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η πορεία προς την επιτυχία, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και οι συνθήκες καθόλου ευνοϊκές. Με το πάθος και τη θέλησή του να πετύχει, αλλά και τη σκληρή δουλειά, ο Γιάννης δεν το έβαλε κάτω ακόμη και αν αντιμετώπισε χιλιάδες δυσκολίες. Έμεινε επικεντρωμένος στο στόχο του, κάτι που υποστηρίζει και το motto ‘Stay in focus’ της καμπάνιας του νέου κινητού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Huawei, φωτογραφήθηκε και πραγματοποίησε τα γυρίσματα των προωθητικών τρέιλερ για το P9  στον αθλητικό χώρο του κέντρου “ΔΑΙΣ” στο Μαρούσι. Στο πλευρό του, βρέθηκε και ο αδελφός του Θανάσης, αλλά και ορισμένοι τυχεροί Huafans – φίλοι της Huawei στην Ελλάδα που συμμετείχαν σε σχετικό διαγωνισμό στο facebook. Τα δύο αδέλφια φάνηκαν να απολαμβάνουν την όλη  διαδικασία και να διασκεδάζουν κάθε στιγμή των γυρισμάτων αφού το κλίμα μεταξύ των συντελεστών ήταν ιδιαίτερα φιλικό.

Ο Γιάννης, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, βρέθηκε επίσης την Παρασκευή 27/5 στο προωθητικό περίπτερο της Huawei στο The Mall Athens στο Μαρούσι,  όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί από κοντά με πληθώρα θαυμαστών του, να φωτογραφηθεί μαζί τους με το νέο κινητό  Huawei Ρ9 αλλά και να χαρίσει φανέλες με την υπογραφή του στους πρώτους αγοραστές των νέων συσκευών.

 

Εμείς ευχόμαστε να απολαύσουμε τον Γιάννη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό με τα γαλανόλευκα χρώματα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τελικά τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν το πιστέψουμε. Ναι, we can “Make it Possible”!

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x