TV

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει για το Survivor: «Δεν είναι όλα καλά»

«Μπαρούτι» μυρίζει η παραλία των Διάσημων στο Survivor και οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα έρχονται να επιβεβαιώσουν το τεταμένο κλίμα στους κόλπους της ομάδας.

Μετά τον καβγά του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια την περασμένη εβδομάδα, οι Διάσημοι, λόγω και της έλλειψης φαγητού, φαίνεται πως έχουν μπει σε μία δίνη γκρίνιας και παρεξηγήσεων, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε στον Λάμπρο Χούτο ότι πονάει γιατί δεν πρόσεξε με τον τραυματισμό της προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα ενώ, κάποιοι άλλοι κρατούν τις δυνάμεις τους, παράπονα που έφτασαν στα αυτιά των συμπαικτών της, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Σόφη Πασχάλη, που δήλωσαν κουρασμένοι από τη στάση της.

«Ακούω παίκτες να λένε ότι είμαστε καλά, ηθικό ακμαίο, ψυχολογία καλή, αλλά, επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι όλα καλά! Είμαστε νευρικοί και πεινάμε», εμφανίζεται να λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού, όπου οι δύο ομάδες καλούνται σε ένα απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας, που θα οδηγήσει σε αποχώρηση.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:



Πηγή: Peoplegreece.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x