Επικαιρότητα

O κ.Τσίπρας κηρύσσει πόλεμο στo all inclusive, γράφει η Daily Mail

Τις δηλώσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού κατά του all inclusive. κατά την παρουσίαση του τουριστικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σε εκτενές δημοσίευμα, τονίζοντας ότι o ριζοσπάστης νέος ηγέτης της Ελλάδας «κηρύσσει τον πόλεμο στα all inclusive θέρετρα της χώρας, που επισκέπτονται χιλιάδες Βρετανοί τουρίστες κάθε χρόνο».
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει, υποσχέθηκε να αλλάξει τον τύπο μαζικού τουρισμού που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να αλλάξουν οι φορολογικοί κανόνες για τα all Inclusive ξενοδοχεία.
Ο κ.Τσίπρας, γράφει η βρετανική εφημερίδα, σκοπεύει να ενθαρρύνει τη μετάβαση από τις all inclusive διακοπές στο παραδοσιακό μοντέλο, όταν οι τουρίστες επισκέπτονταν τα τοπικά μπαρ, εστιατόρια και αξιοθέατα.
Τα all Inclusive ξενοδοχεία, τονίζει, είναι δημοφιλή για τις οικογένειες, οι οποίες με έναν σφιχτό προϋπολογισμό ξέρουν ότι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον λογαριασμούς για φαγητό, ποτό και διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x