Viral

O Μαρσέλο απαντά στην πρόκληση του Νεϊμάρ! (video)

«Challenge accepted» για τον βραζιλιάνο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δέχτηκε την πρόκληση του συμπατριώτη του Νεϊμάρ και απάντησε.

Με βίντεο στο Instagram απάντησε ο πρωταθλητής Ευρώπης για το 2017 Μαρσέλο, στον Νεϊμάρ. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ρεάλ φαίνεται στο βίντεο να τα καταφέρνει καλύτερα από το «φιλαράκι» του.

Πριν από μία ημέρα ο Νεϊμάρ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram, όπου παίζει… μπαλίτσα με τον τοίχο και προκάλεσε τους συμπατριώτες του Μαρσέλο, Ροναλντίνιο, Ρομπίνιο, Κουτίνιο και Ντενίλσον να το πράξουν και εκείνοι με την ίδια δεξιοτεχνία.

Πρώτος απάντησε ο Μαρσέλο μιας και είναι σε φόρμα μετά και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τον Νεϊμάρ,! Με τη σειρά του μετά προσκαλεί τους Ίσκο, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σϊλβα και Νταβίντ Λουίς.

Αναμένουμε απαντήσεις από τους έτερους Βραζιλιάνους. Μείνετε συντονισμένοι...

Δείτε εδώ το βίντεο του Νεϊμάρ:

Challenge for u guys / Desafio pra voces ?????? @lucaslima @phil.coutinho @arthurgl_ @denilsonshow @dejesusoficial @robinho @ronaldinho @marcelotwelve

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj ???? ?? neymarjr (@neymarjr) στις



Και δείτε την απάντηση του Μαρσέλο:

Challenge accepted @neymarjr parei no 6 pra dar jogo!!! se quiser continuar tamo ai ?????? Eu Desafio @daniluiz2 @caio_alves12 @iscoalarcon @thiagosilva_33 @davidbeckham @amorry10 ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) στις



Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x