Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Πιο πιθανή από ποτέ η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων»

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η ΔΟΕ αναμένεται να ανακοινώσει την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους Άγγλους την ίδια ώρα να υποστηρίζουν πως δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Έντονες φήμες και δημοσιεύματα που συγκρούονται κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την τύχη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αρχικά το «Cadena Ser» και συνεχίζουν να αναφέρουν τα υπόλοιπα ισπανικά Μέσα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε την απόφαση σε τηλεδιάσκεψη που είχε πριν από λίγη ώρα να αναβάλλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η ΔΟΕ, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, φαίνεται πως έχει δεχτεί έντονη πίεση από διάφορες χώρες για να μην διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον κόσμο.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία θα αναφέρεται η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά όχι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.




Την ίδια ώρα, όμως, τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως δεν πάρθηκε οριστική απόφαση στην σημερινή τηλεδιάσκεψη που υπήρχε ανάμεσα στα μέλη της ΔΟΕ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «BBC», Νταν Ρόαν, με ποστάρισμά του αναφέρει πως η επιτροπή έχει δώσει στον εαυτό της ένα διάστημα 4 εβδομάδων για να σκεφτεί τις κινήσεις της και αν θα προχωρήσει τελικά στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x