Δελτία Τύπου

Open Footvolley 2013

Την ευκαιρία να δουν από κοντά γνωστούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν τις ικανότητές τους στο ποδοβόλεϊ θα έχουν όσοι παραμείνουν στην Αθήνα τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακά.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά γνωστούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν τις ικανότητές τους στο ποδοβόλεϊ θα έχουν όσοι παραμείνουν στην Αθήνα τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακά.

Τότε θα πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα τουρνουά του Footvolley 2013.

Στις 13-14 Ιουλίου στο Mojito Bay και στις 20-21 του ίδιου μήνα στο Balux.

Δέχεστε μια πρόκληση;

Εκτός από το να δείτε τον Μαρτσέλο και την παρέα του να μαγεύουν στην άλλο μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο ποδοβόλεϊ συμμετέχοντας στα τουρνούα.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον παρακάτω αριθμό:

210 9801582

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου...

Το Σάββατο στις 13 Ιουλίου στον πολύ όμορφο χώρο του Mojito Bay πραγματοποιείται η εκκίνηση του πρώτου τουρνουά footvolley για αυτήν τη χρονιά στην χώρα μας συνεχίζοντας την παράδοση από το 2001.

Στα τουρνουά ΟPEN FOOTVOLLEY 2013 λάτρες του αθλήματος όχι μόνο από την Έλλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τα μεγαλύτερα αστέρια του footvolley.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα συμμετέχουν ο γνωστός ποδοσφαιριστής Luciano de Souza , ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, οι οποίοι σκοπεύουν να προσφέρουν στο κοινό ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης αυτής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΟΠΑΠ, GLOU, KAPPA και o καινούριος μας υποστηρικτής INSIGHT TATTOO που εκτός από την πολύτιμη βοήθεια του για την διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά επιφυλάσσει τρελές εκπλήξεις για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x