Νέα μοντέλα

Panda στα… τέσσερα

Μετά το ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Fiat Panda Cross ξεκινά την εμπορική του πορεία.

Το νέο Panda Cross είναι η απόλυτη εξέλιξη της ιδέας των SUV, ένα αυτοκινητικό «είδος» που με τα χρόνια έχει αναπτυχθεί σε μία ποικιλία μεγεθών και υποκατηγοριών για διάφορες αποστολές, από τα μεγάλα μέχρι τα μεσαία SUV και τελευταία, με την εξέλιξη της αντίληψης του downsizing, μέχρι τα μικρομεσαία και τα μικρά SUV. Κατά συνέπεια, πρόκειται για μία συνεχώς εξελισσόμενη και αυξάνουσας σημασίας κατηγορία: από το 7% των συνολικών πωλήσεων το 2006 (τη χρονιά πριν το λανσάρισμα του Panda Cross) έχει φτάσει τώρα στο 20%.

Σε αυτό το περιβάλλον το Panda Cross κάνει την εμφάνισή του και αποτελεί ένα ακόμα βήμα εξέλιξης, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία, συνδυάζοντας το σύστημα μετάδοσης και τις τεχνικές δυνατότητες ενός πραγματικού off road, τις επιδόσεις και το περιεχόμενο ενός SUV, τις εξωτερικές διαστάσεις, την οικονομία και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου πόλης κι ένα ξεχωριστό στιλ που συνδυάζει τη λογική με το συναίσθημα. Όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα με μία ανταγωνιστική τιμή.

Διαβάστε αναλυτικά για όσα προσφέρει το νέο μοντέλο και για την τιμή διάθεσης στην Ελλάδα, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x