Γενικά

Playball με Κώστα Αρσενιάδη

Στο στούντιο του ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης. Επίσης μιλούν ο Δημήτρης Κοτσιώνης από το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και ο προπονητής Πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης

Ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτή την εβδομάδα ανοίγει τα μικρόφωνα του στα σπορ.

Οι Μάνος Ζερβάκης, Αλεξάνδρα Αξενίδου και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σας ταξιδεύουν στον χώρο του βόλεϊ, του χάντμπολ, του πόλο και όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων.

Playball λοιπόν, εκτάκτως σήμερα Καθαρή Δευτέρα, 20:00-22:00

Καλεσμένος απόψε στο στούντιο θα είναι ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης που θα σχολιάσει για την πορεία της ομάδας στη φετινή Volleyleague και πως αυτή κατορθώνει να είναι η μοναδική που διατηρεί το εντός έδρας αήττητο!

Επίσης ο αντιπρόεδρος του διεθνούς τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» Δημήτρης Κοτσιώνης μιλάει για την νέα στάση της διοργάνωσης στη Βέροια και την συνεργασία με τον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την SportDay.

Ακόμα ο προπονητής Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης θα αναφερθεί στους επικείμενους στόχους των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Ζέντες για τους «8» της Ευρωλίγκας.

Συντονιστείτε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x