F1

Pole position ελπίδας για Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στην πίστα του Άμπου Ντάμπι και θα εκκινήσει από θέση ισχύος στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν. Δεύτερος ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ρόσμπεργκ.

Έτοιμος να εξαντλήσει την παραμικρή πιθανότητα για τον τίτλο δείχνει ο Λιούις Χάμιλτον. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν εντυπωσιακός στις κατατακτήριες της πίστας του Άμπου Ντάμπι κερδίζοντας την pole position για 61η φορά στην καριέρα του και δωδέκατη φετινή, μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός ομόσταβλός του στη Mercedes, ωστόσο, έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αφού θα πρέπει να μείνει εκτός πόντιουμ και ο Βρετανός πιλότος να νικήσει για να χάσει το +12 που έχει φτάνοντας στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull και οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ ακολούθησαν, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Φερστάπεν (Red Bull), Χούλκενμπεργκ (Force India), Πέρες (Force India), Αλόνσο (McLaren) και Μάσα (Williams).

Οι Μπότας (Williams), Μπάτον (McLaren), Γκουτιέρες, Γκροζάν (Haas), Πάλμερ (Renault) και Βερλάιν (Manor) δεν επιβίωσαν από την Q2, ενώ στην Q1 «κόπηκαν» οι Κβίατ, Σάινθ (Toro Rosso), Μάγκνουσεν (Renault), Νασρ, Έρικσον (Sauber) και Οκόν (Manor)

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 15:00.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x