Επικαιρότητα

Pornhub: Λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους τυφλούς να απολαύσουν το πορνό

Η λειτουργία «περιγραφή βίντεο», δημιουργήθηκε με σκοπό να ευχαριστήσει και τους χρήστες που έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης

Ενώ κάποιος θα έλεγε ότι τα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου αποτελούν μοναδικό προνόμιο των ανθρώπων που βλέπουν καθώς, τα βίντεο αυτά προσφέρουν απόλαυση στα μάτια μας (και όχι μόνο!), πρόσφατες ενέργειες γνωστής ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου, φέρνουν πιο κοντά τους τυφλούς ανθρώπους σ’ αυτή την απόλαυση.

Η διάσημη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, Pornhub, εισήγαγε τη λειτουργία «περιγραφή βίντεο» σε κάποια από τα βίντεο της με σκοπό να «ευχαριστήσει» και τους χρήστες που έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης. Τι σημαίνει ακριβώς αυτό;

Τα βίντεο διαθέτουν διάφορες φωνές, οι οποίες αφηγούνται όσα συμβαίνουν στις πιο δημοφιλείς σκηνές τους. Το Pornhub, αρχικά κυκλοφόρησε 50 βίντεο που διαθέτουν τη συγκεκριμένη λειτουργία και αργότερα επεκτάθηκε με σκοπό να προσθέσει ακόμα περισσότερα.

Ένας 41χρονος άντρας, ο οποίος έχασε την όραση του στην ηλικία των 17 ετών, αναφέρει στο περιοδικό Esquire ότι η λειτουργία αυτή με τις περιγραφές των σκηνών κάνουν τα βίντεο «πολύ πιο ζωηρά και πολύ πιο πραγματικά».

Ένας άλλος 34χρονος άντρας από την Αυστραλία που τυφλώθηκε στην ηλικία των τριών ετών δήλωσε στο περιοδικό ότι ακούει μερικές φορές τις αρχικές αφηγήσεις και, στη συνέχεια, μόλις καταλάβει τι συμβαίνει «αφήνεται» στη φαντασία του.

«Μόλις ξέρω τι συμβαίνει στη σκηνή, δεν χρειάζομαι την περιγραφή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 34χρονος άντρας.

Όλοι οι άνδρες πάντως που ερωτήθηκαν από το περιοδικό, δήλωσαν ότι ελπίζουν να υπάρξουν περισσότερα βίντεο με διηγήσεις στο μέλλον, στην ιστοσελίδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x