Stoiximan Super League

Preview: Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ (19:00, Novasports 6)

Στην Τρίπολη, «πέφτει» η αυλαία της κανονικής διάρκειας για τον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος, ενδεχομένως, να παλεύει και για την σωτηρία του.

Μπορεί να έχει το μυαλό του στο Κύπελλο και τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, όμως όσα ακούστηκαν μετά το παιχνίδι και την… βαριά «πεντάρα» από τον Άρη, δεν αφήνουν τον Αστέρα Τρίπολης αδιάφορο. Οι Αρκάδες υποδέχονται τον ΟΦΗ, ο οποίος με πολλές απουσίες, ταξιδεύει στην Τρίπολη με σκοπό να πάρει βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να μην «μπλέξει» σε σενάρια υποβιβασμού, αφού εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης:

Άλλη μια βασική απουσία προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντε Μπλάσις χτύπησε στον αστράγαλο και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Σάκη Τσιώλη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (21/4, 19:00).

Ωστόσο όπως διαβεβαίωσε το ιατρικό επιτελείο, ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός για τους Αρκάδες έμειναν ακόμη οι Περόνε, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Φούλοπ, Ουσέρο, Πιπίνης και Σανκαρέ (οι τρεις τελευταίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους).

Η αποστολή: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κοντοές, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Έγκον, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Λέντσε.

ΟΦΗ:

Ο Γιάννης Πετράκης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Λύσεις, όμως, ο τεχνικός του ΟΦΗ μπορεί να βρει στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης; Αυτό θα γίνει γνωστό λίγο πριν τις 21:00 την Κυριακή (21/4).

Ωστόσο, ακόμη και χωρίς τους «κινητήριους μοχλούς» της ομάδας (Μονιάκη, Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου) ο 53χρονος προπονητής στο παιχνίδι με τους Αρκάδες έχει βρει… plan b.

Αρχικά ο Πετράκης σκέφτεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-4-2 και να το μετατρέψει σε 4-5-1, προκειμένου η αμυντική λειτουργία της ομάδας (που δεν είναι και η καλύτερη) να γίνει πιο δυνατή.

Παράλληλα, τη θέση του πρώτου σκόρερ των Κρητικών, Θανάση Παπάζογλου, αναμένεται να πάρει ένας άλλος Θανάσης. Ο Κανούλας. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί αυτή θα είναι και η πρώτη συμμετοχή στο βασικό σχήμα για τον νεαρό στράικερ από τότε που ήρθε στον ΟΦΗ.

Τώρα όσον αφορά στις επιστροφές ο Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη και Μακρή, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ κανονικά το «παρών» θα δώσει και ο Σαρ, παρά το γεγονός πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του 100%.

Οι «εκλεκτοί» του Γιάννη Πετράκη:

Γουναρίδης, Μπούρμπος, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Νύκταρης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης και Αγριμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x