Stoiximan Super League

Preview: Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17:15, Novasports 1)

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα Χανιά, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Πλατανιάς, για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή. Σημερινός του αντίπαλος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που ταξίδεψε στην Κρήτη δίχως τους Παπαδόπουλο, Μανιάτη, αλλά με τον Ιμπαγάσα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:

Τα πλάνα του χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Φώτη Κηπουρό, θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, ενόψει Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος άσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/4), καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τον Κηπουρό ο προπονητής των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και των τιμωρημένων Κάλαϊτζιτς και Κανακούδη.

Η 20μελής αποστολή: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.

ΟΣΦΠ:

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επιστρέφει. Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και απέχουν από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες. Εκτός έμειναν επίσης οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο και Λυκογιάννης.

Η 18μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x