Games

Rapture DLC για το νέο BioShock

Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο DLC για το BioShock: Infinite, ένα challenge pack με την ονομασία «Clash in the Clouds» και παράλληλα, η Irrational Games αποκάλυψε ότι αναπτύσσει το «Burial at Sea».

Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο DLC για το BioShock: Infinite, ένα challenge pack με την ονομασία «Clash in the Clouds» και παράλληλα, η Irrational Games αποκάλυψε ότι αναπτύσσει το «Burial at Sea», ένα campaign add-on που θα εξελίσσετα σε δύο μέρη και πρόκειται για μια νέα ιστορία των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, Booker και Elizabeth.

Θα διαδραματίζεται στην Rapture, την πόλη η οποία βρίσκεται κάτω από το νερό, όπου και έλαβαν χώρα τα γεγονότα του αρχικού BioShock. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους φίλους του παιχνιδιού αυτό το οποίο ζητούσαν.

Με το Clash in the Clouds, θα μπορέσουν να βιώσουν μια εμπειρία η οποία φέρνει τις μάχες στο BioShock Infinite στο υψηλότερο επίπεδο από πλευράς δράσης και προκλήσεων.

Με τα επεισόδια του Burial at Sea, δημιουργούμε εξ’ αρχής μια αφηγηματική εμπειρία, η οποία διαδραματίζεται στη Rapture», δήλωσε ο creative director της Irrational Games, Ken Levine. Τα επεισόδια του Burial at Sea θα είναι διαθέσιμα έναντι £9.99 (1200 Microsoft Points) το κάθε ένα.

Το Clash in the Clouds, είναι διαθέσιμο από σήμερα έναντι £3.69 (400 Microsoft Points), ενώ όλο το περιεχόμενο είναι δωρεάν για τους κατόχους του season pass του Bioshock Infinite.

Δείτε τα δύο νέα σχετικά trailers εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x