Γενικά

Red Bull X-Fighters: Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε

Αυτά, λένε, πως γίνονται μόνο στις ταινίες. Γίνονται και live, αρκεί να προνόησες να κλείσεις θέση. Το Red-Bull X-Fighters έρχεται στην Ελλάδα και είναι ένα θέαμα που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις.

Για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το Red-Bull X-Fighters. Αυτή την Παρασκευή (12/6, 21:00) 12 σταρ του "Freestyle Motocross" έρχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, μ' ένα θέαμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Σκηνές και εναέρια τρικς σε απόσταση 30 μέτρων και σε ύψος 15 μέτρων που συνήθως βλέπει κανείς μόνο σε ταινίες. Αυτή τη φορά θα τα δει ολοζώντανα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου.

Κάτι καλό πρέπει να ετοιμάζεται αν σκεφτεί κανείς πως εδώ και δυο βδομάδες δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Όσοι προνόησαν έκλεισαν θέση, οι υπόλοιποι θα αρκεστούν να παρακολουθήσουν το event τηλεοπτικά από το ΣΚΑΪ, το Novasports 1 και ιντερνετικά μέσα από το www.redbullxfighters.

Ο θρυλικός Ronnie Renner βρέθηκε στην Ακαδημία Αθηνών και με φόντο το άγαλμα της θέας Αθηνάς έδωσε μια πρόγευση για το αυριανό θέαμα. Το κυρίως πιάτο αύριο σε περίπου 24 ώρες...

Calimera Καλημέρα #xfighters Athens! One more day...

Posted by Red Bull X-Fighters on Thursday, June 11, 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x