Γερμανία

«Rock n’ roll η Ρεάλ, πιο… jazz η Μπάγερν»

Και οι δύο είναι «κολοσσοί» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο, το στυλ της πρώην ομάδας του (Ρεάλ Μαδρίτης) είναι… rock n’ roll και της νυν (Μπάγερν Μονάχου» είναι πιο… jazz!

Την ικανοποίησή του για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνει χαρούμενος που ανήκει στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας, ενώ προχωράει σε μια σύγκριση των δύο συλλόγων διαφορετική από τις άλλες.

«Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ικανοποιημένος είμαι για την απόφαση που πήρα. Από την στιγμή που έπρεπε να φύγω το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω ότι η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μοναδική ομάδα, στην οποία θα ήθελα να πάω» δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα.

Ερωτώμενος για το στυλ των δύο ομάδων, ο 33χρονος άσος απάντησε ως εξής: «Το στυλ της Ρεάλ είναι περισσότερο rock n’ roll, ενώ αυτό της Μπάγερν είναι πιο πολύ jazz».

Τέλος, σε ερώτηση για την μεταγραφή του Τόνι Κρόος στη «βασίλισσα» (ο Γερμανός μέσος ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο), τόνισε: «Πάντα πίστευα και έλεγα ότι θα ήταν μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη Ρεάλ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, αν έμενα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x