Running

To Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge σας περιμένει στις 28/29 Μαίου!

Στη μαγευτική Χαλκιδική και το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Μαΐου το 3ο Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge by XTERRA,

Στη μαγευτική Χαλκιδική και το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Μαΐου το 3ο Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge by XTERRA, το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης για αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους.

Το Σάββατο το απόγευμα, θα πραγμοτοποιηθούν αγώνες τρεξίματος 5km, 10km & 21km. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε πανέμορφες διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, στο μοναδικής ομορφιάς τοπίο και τους ιδιωτικούς κολπίσκους που περιβάλλουν τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς συγκροτήματος.

Την Κυριακή 29 Μαΐου το πρωί θα πραγματοποιηθούν κολυμβητικοί αγώνες ανοικτής θάλασσας σε αποστάσεις 1000m, 2500m & 5000m στην πεντακάθαρη παραλία του ξενοδοχείου Σιθωνία.

inner

Και τις 2 ημέρες θα υπάρχουν αγώνες για παιδιά από 6-12 ετών εντελώς δωρεάν.

Οι συμμετοχές θα είναι ανοικτές μέχρι και την Κυριακή 22 Μαίου.

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στη διοργάνωση στο www.xterragreece.com

inner

Οι αγώνες απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο συνδυάζοντας την δράση και την αθλητική εμπειρία σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Porto Carras προσφέρει ειδικές τιμές διαμονής προς τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο 23750-77000 ή στο reservations@portocarras.com ή κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά στο www.portocarrasmarathon.com

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x