Η φωτιά που ξέσπασε στις Σπέτσες την 1η Αυγούστου άφησε έντονα τα σημάδια της στο νησί. Από την πρώτη στιγμή τα Social Media του Spetses Mini Marathon δέχθηκαν βομβαρδισμό μηνυμάτων συμπαράστασης και προτροπής από τους χιλιάδες φίλους της διοργάνωσης και των Σπετσών, προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση της ζημιάς στο νησί.Μια τέτοια προσπάθεια, ωστόσο, για να στεφθεί από επιτυχία χρειάζεται σωστούς χειρισμούς, οργάνωση και σωστή μελέτη.

Γι αυτόν τον λόγο ο οργανισμός του Spetses Mini Marathon βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Σπετσών και το Δασαρχείο, προκειμένου να ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη διαδικασία.

Το Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και ο τρόπος με τον οποίο όλοι μαζί θα βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της περιοχής των Αγίων Ανάργυρων και της Ξυλοκέριζας, ενώ θα υπάρξουν δράσεις και ενημέρωση τις ημέρες διεξαγωγής του 7ου SMM που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (6-8/10/2017) στο νησί.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φίλους του Spetses Mini Marathon για την ενεργοποίησή τους. Κινούμενοι με γνώμονα την αρχή ότι το δάσος πρέπει να ξαναγίνεται δάσος, όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε στη γη την ομορφιά που της στέρησε η πυρκαγιά.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ