Οι φίλοι του τριάθλου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία για το Spetsathlon. Στην 6η συνεχή χρονιά του έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα μαζικής άθλησης της χώρας. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει εδώ και μία εβδομάδα και μάλιστα έχουν ήδη ξεπεράσει τις 200.

inner

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν κορυφαίοι πρωταθλητές τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα www.spetsathlon.com, να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, να επιλέξουν τη διαδρομή τους σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο(Spetses Trianthlon Sprint, Spetses Triathlon Endurance, Ποδηλατικός Αγώνας 25 χλμ., Κολυμβητικός Αγώνας 1 χλμ.) καθώς και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά στη διαμονή και μεταφορά από και προς το νησί. Πέρα από τα καθιερωμένα αγωνίσματα, το Spetsathlon, εισάγει μία νέα διαδρομή, τον κολυμβητικό αγώνα 3 χλμ., για τους λάτρεις των μεγάλων και απαιτητικών αποστάσεων.

inner

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SpetsesminiMarathonκαι Spetsathlon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας και ειδικά για το Spetsathlon που ανεβάζει κάθε φορά τον πήχη των προσδοκιών μας! Σας προσκαλούμε να γραφτείτε και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Spetsathlon! Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες!»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ