Running

Ένας αγώνας όλο χρώμα! (video)

Με εντυπωσιακό και… πολύχρωμο τρόπο ολοκληρώθηκε το Χρώμα Run που έγινε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1800 δρομέων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 το Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Περισσότεροι από 1800 δρομείς έτρεξαν τα πιο χρωματιστά χιλιόμετρα του πλανήτη και το διασκέδασαν με την καρδιά τους ! Τα χιλιάδες έξαλλου χαμόγελα που εμφανίζονται σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από τους συμμετέχοντες στο διαδίκτυο το αποδεικνύουν!

inner

Ο ξεχωριστός αυτός αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το χρώμα έκλεψε την παράσταση!

inner

Στην εκκίνηση μετά τον σύνθημα του εκφωνητή 2000 φακελάκια με χρώμα εκτοξεύτηκαν στον αέρα δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα. Σε κάθε χιλιόμετρο εθελοντές έλουζαν με διαφορετικό χρώμα τους αθλητές με αποτέλεσμα στον τερματισμό όλοι να είναι πολύχρωμοι!

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου ( ΑΘΛΗ.Σ.Υ.) με την πολύτιμη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου & του ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδας και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Περισσότεροι από 100 εθελοντές από όλη την Κρήτη δούλεψαν με την καρδιά τους για να πραγματοποιηθεί και αυτό το αθλητικό γεγονός!

inner

Οι διοργανωτές έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και όπως μας αναφέρουν από αύριο κιόλας θα αρχίζουν να σχεδιάζουν το επόμενο Χρώμα Run που θα διεξαχθεί στο Αρκαλοχώρι τον Μάιο του 2016 .



inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x