Running

Έπεσε η αυλαία του Hercules Marathon στην Οίτη

Με απόλυτη επιτυχία και νικητή το...συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Θεοδωρακάκο, ολοκληρώθηκε στην πανέμορφη Οίτη, o “Hercules Marathon”.

Με απόλυτη επιτυχία και νικητή το...συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Θεοδωρακάκο, ολοκληρώθηκε στην πανέμορφη Οίτη, o “Hercules Marathon”, προτελευταίος σταθμός του φετινού πρωταθλήματος “Skyrunner Series 2016 by Salomon”. Η εκκίνηση για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, δόθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Υπάτης. Οι αθλητές κάλυψαν μια απόσταση 42.350 μέτρων με 2.730μ. θετικής υψομετρικής περνώντας μέσα από τοπία μοναδικής ομορφιάς και τρεις κορυφές πάνω από τα 2.000μ!

inner

inner

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με επίδοση 4:49:52 ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στην γραμμή του τερματισμού, σημειώνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ διαδρομής. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Χάρης Καλαμπούκας με 05:05:49 και τρίτος ο Νίκος Πάλλης με 05:13:10. Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Θεοδώρα Αναστασιάδη, που χρειάστηκε 07:04:38 για να ολοκληρώσει την προσπάθειά της και ακολούθησαν οι Ελεάννα Τζώη (07:18:23) και Αγγελική Καγκάρα (08:07:01).

Η αυλαία της διοργάνωσης έκλεισε με τη τελετή απονομής στην πλατεία της Υπάτης, με τους αθλητές και τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου, γιορτάζοντας παράλληλα τη 10η επετειακή έκδοση του “Hercules Marathon”.

inner

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος “Skyrunner Series 2016 by Salomon”, τον Alpamayo Pro Trail Race, που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου στην Πάρνηθα και θα αναδείξει τον μεγάλο πρωταθλητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x