Περισσότεροι από 1100 αθλητές αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες, τη συννεφιά και την ομίχλη που επικρατούσε το πρωί της Κυριακής κι έδωσαν το παρόν στην πλατεία του Μετσόβου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις δυο μοναδικές διαδρομές του αγώνα, την «Ursa Trail» μήκους 40 χιλιομέτρων με 2.700μ. υψομετρικής διαφοράς κι αυτή με την ονομασία «Στα χνάρια της αρκούδας», μήκους 20 χιλιομέτρων με 1050μ. θετικής υψομετρικής. Η διαδρομή “Ursa Trail” είναι κι αυτή που συγκαταλέγεται στο πρωτάθλημα 2017 Skyrunner Series by Salomon και για το λόγο αυτό είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον μεταξύ των αθλητών αφού στόχος των τελευταίων ήταν ένα καλό πλασάρισμα που θα τους έδινε πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Στους άνδρες, ο Καρλ Ιγκλόφ, ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού για την διαδρομή “Ursa Trail”, ακολουθούμενος από τους Χεράρντ Μοράλες και Χεσέ Ερνάντεζ. Για το πρωτάθλημα του 2017 Skyrunner Series by Salomon, κατάταξη παίρνουν οι θέσεις 4,5,6, τις οποίες κατέλαβαν οι Χάρης Καλαμπούκας, Γιάντσεκ Μπόκοτς και Χρήστος Μαυρίκιος αντίστοιχα. Στην ίδια διαδρομή των γυναικών, πρώτη τερμάτισε η Ανδριάνα Βασιλάτου, αφήνοντας 2η την Μανουέλα Βιλασέκα, 3η την Λόρα Ρεπτσένκο και 4η την Χρυσούλα Τζίμα (σ.σ κατάταξη για το πρωτάθλημα παίρνουν οι θέσεις 1,3,4).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Olympus Marathon στις 24 Ιουνίου, τέταρτο αγώνα του Πρωταθλήματος, που συμμετέχει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skyrunner World Series 2017!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ