Running

Όλοι τρέχουν στο «Under Armour Run Kifisia City Challenge»! (video)

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του αγώνα UA Run Kifisia City Challenge που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου, Περικλής Ιακωβάκης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κηφισιάς η συνέντευξη Τύπου του αγώνα UA Run Kifisia City Challenge που συνδιοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» με την αθλητική εταιρεία Under Armour. Πρόκειται για αγώνες δρόμου ημιμαραθωνίου, 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ .για τα παιδιά στο Δήμο της Κηφισιάς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου και πρεσβευτής της Under Amour, Περικλής Ιακωβάκης, καθώς και ο μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Καλομοίρης που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο.

Γενικός συντονιστής ήταν ο διευθυντής της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING Νίκος Πολιάς, που επιμελείται τον αγώνα ενώ την διοργανώτρια εκπροσώπησε ο διευθυντής Marketing, κος Γιάννης Σούμπασης o οποίος ανέφερε πως «η Under Armour έχει επιλέξει να κάνει τους αγώνες θεσμό πλέον. Ο πρώτος αγώνας έγινε το Μάιο στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος στην Κηφισιά. Θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στο πρώτο μεγάλο κατάστημα που θα ανοίξει στην Ευρώπη, στη Λεωφόρο Κηφισίας».

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», κος Σταύρος Ζαπαντής και ο Αντιπρόεδρος, κος Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κος Γιώργος Θωμάκος τόνισε την σημασία που δίνει ο Δήμος της Κηφισιάς στον αθλητισμό και την άσκηση. «Η Κηφισιά είναι αθλητούπολη και η φροντίδα μας για τον αθλητισμό είναι αδιάκοπη. Είναι επίσης ένας δήμος που διακρίνεται για την αγωνιστική του παρουσία με τις ομάδες του να παίζουν σε εθνικές κατηγορίες. Ο μαζικός αθλητισμός που διεξάγεται λόγω των άξιων γυμναστών μας και του προσωπικού του Δημήτρη Βικέλα. Είναι ένας δήμος με πολλά τμήματα μαζικών αθλημάτων. Η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη έχουν φυσική ομορφιά και οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερου κάλλους. Ο Μαραθώνιος θα περάσει και από το πανέμορφο δάσος Φασίδερη. Είναι μια ανοιχτή γιορτή του αθλητισμού».

Η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», μη κυβερνητική οργάνωση που παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε καρκινοπαθείς και στο οικείο περιβάλλον τους. Παρούσα ήταν η πρόεδρος της ΑΜΚΕ, κα Χριστίνα Νομικού.

Οι αθλητές Περικλής Ιακωβάκης και Μιχάλης Καλομοίρης , που θα τρέξουν και οι ίδιοι στον αγώνα, στάθηκαν στην μεγάλη αξία της αθλητικής δραστηριότητας για όλο τον κόσμο ενώ δήλωσαν πως περιμένουν μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα.

Δείτε εδώ το μήνυμα των αθλητών ενόψει του UA Run Kifisia City Challenge:



Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τον ημιμαραθώνιο, τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. και το Kids Run 1 χλμ στο underarmourrun.gr. Η προθεσμία δηλώσεων είναι ως τη Δευτέρα 26/9.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x