Running

Στον Άλιμο… τρέχουμε!

Η τελευταία στάση του Attika Run & Fun θα γίνει την Κυριακή 24/5 στον Άλιμο, με διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς φίλους του running.

Στον Άλιμο θα ρίξει την αυλαία του το φετινό Attika Run & Fun την Κυριακή 24/5.

Μετά τα event που έγιναν σε Πειραιά, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο κα Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη ήρθε η σειρά του Αλίμου να φιλοξενήσει τις τρεις διαδρομές των αγώνων, που θα γίνουν με εκκίνηση τον Λόφο Πανί.

Όπως και στα υπόλοιπα events, το Run&Fun περιλαμβάνει διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων με έναρξη στις 10.00 και δρόμο 1 χιλιομέτρου για παιδιά που θα ξεκινήσει στις 11.35.

inner

Η ανακοίνωση για την ημέρα των αγώνων:
«1) Το σημείο Εκκίνησης του Αγώνα στις 24.05.15 στον Άλιμο είναι ο Λόφος Πανί.

2) Περιγραφή Διαδρομής Ο αγώνας ξεκινά από το Λόφο Πανί κατεβαίνει την Ιωνίας, στρίβει δεξιά στην Χαριλάου Τρικούπη, έπειτα συνεχίζει στην Εθνικής Αντιστάσεως, μεγάλου Αλεξάνδρου, στρίβει δεξιά στην Αγίου Γεωργίου και Μυρτιδιωτίσης για να επιστρέψει πάλι στο Λόφο Πανί. Επίσης να ενημερώσουμε ότι για τα 10χλμ η διαδρομή επαναλαμβάνεται.

3) Η εκκίνηση του αγώνα για τα 5 και 10 χιλιόμετρα θα είναι στις 10:00π.μ., και η εκκίνηση του 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά θα είναι στις 11:35π.μ.

4) Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες παραλαβής των Startpacks/Αριθμών είναι 8:15 - 9:30π.μ. αυστηρά από τιςΓραμματείες που θα βρίσκονται στην τοποθεσία Λόφος Πανί.

5) Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό πληρωμής προς αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων.

6) Η παραλαβή των Startpacks/Αριθμών ως επίσης και η παράδοση των chips μετά το πέρας του αγώνα και η παραλαβήτων αναμνηστικών μεταλλίων θα γίνεται από τις Γραμματείες Διανομής που θα βρίσκονται στην τοποθεσία Λόφος Πανί.

7) Θα υπάρχει υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.
Οι αθλητές καλούνται να μην έχουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα στη τσάντα που θα παραδώσουν. Επίσης για την παραλαβή των αντικειμένων τους πρέπει να προηγείται επίδειξη του αριθμού τους.

8) Μετά τον αγώνα λειτουργούν ταυτόχρονα οι υπηρεσίες της γραμματείας (chips-μετάλλια), ισοτονικών ποτών, νερού, μπανανών και επιστροφής αντικειμένων που φυλάσσονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x