Running

Συνεχίζεται με επιτυχία το 2ο Attika Run & Fun!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η τέταρτη διαδρομή για το 2ο Attika Run & Fun Gran Prix, στον Δήμο Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, με περίπου 600 συμμετέχοντες να αγκαλιάζουν το running!

Περίπου 600 συμμετέχοντες φώναξαν «παρών» στον τέταρτο γύρος του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix στον Δήμο Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, με τα Νότια Προάστια να δείχνουν για ακόμη μία φορά ότι έχουν βάλει για τα καλά στη ζωή τους το running.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ΣΠΟΡ-FM 94,6, ενώ μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων δίπλα σε πανέμορφα τοπία, με τον καιρό να δηλώνει σύμμαχος για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ενώ υπήρξε και μια μικρή διαδρομή του ενός χιλιομέτρου για παιδιά.

Μεταξύ άλλων, έτρεξε και η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στα 20χλμ. βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα.

Επόμενο και τελευταίο ραντεβού για το φετινό Attika Run & Fun Grand Prix είναι στις 24 Μαΐου στον Δήμο του Αλίμου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

10χλμ. Άνδρες
1) Μπαγιόμη Χατέμ 35:22
2) Αλιφέρης Παναγιώτης 35:30
3) Μάρτος Άγγελος 36:18

10χλμ. Γυναίκες
1) Αλεξοπούλου Αννίκα 46:52
2) Στέφανη Αγγελική 47:30
3) Αδημάκου Γιώτα 47:56

5χλμ. Άνδρες
1) Δρόσος Κωνσταντίνος 17:28
2) Κοτσολάρης Δημήτρης 17:29
3) Κάτσιος Γεώργιος 17:30

5χλμ. Γυναίκες
1) Πετρουλάκη Ελευθερία 18:20
2) Τσουμελέκα Αθανασία 20:44
3) Χελβατζιάν Αλεξάνδρα 24:43

Μετά την απονομή, ο πρόεδρος της «Feel Good Sports» και διοργανωτής του Attika Run & Fun, Ανδρέας Καπόνης, μίλησε στο sport-fm.gr εκφράζοντας τη χαρά του ύστερα από μία ακόμη επιτυχημένη διαδρομή.

Παράλληλα, τόνισε ότι περιμένει μεγαλύτερη προσέλευση στον Άλιμο, ενώ επισήμανε ότι από την επόμενη χρονιά στοχεύει να προσθέσει περισσότερα αγωνίσματα καθώς και αποστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για την διεξαγωγή του αγώνα:
«Μας βοήθησε αρκετά ο καιρός που ήταν θαυμάσιος. Ωραία διαδρομή. Τρέξανε με πολύ μεγάλη χαρά οι δρομείς, όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η διοργάνωση πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, τα αποτελέσματα βγήκαν αμέσως. Έγιναν οι απονομές από τον δήμαρχο του Δήμου Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος βοήθησε πολύ, όπως γενικά όλος ο Δήμος και είναι άξιος συγχαρητηρίων. Ελπίζουμε του χρόνου να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

-Τι περιμένει στο επόμενο ραντεβού στον Άλιμο:
«Θεωρούμε ότι ο Δήμος του Αλίμου έχει κάνει κι εκείνος με τη σειρά του μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και μιας και είναι και το τέλος του Attika Run and Fun, όπου θα αναδειχθούν και οι νικητές που θα πάνε στη Ρώμη, πιστεύω πως θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση που μπορεί να ξεπεράσει και τα 1000 άτομα».

-Για το πώς σκέφτεται να μεγαλώσει και άλλο το Attika Run and Fun:
«Υπάρχουν σκέψεις να μπουν και άλλοι Δήμοι από την επόμενη χρονιά, όπως επίσης να μπουν και νέα αγωνίσματα όπως και περισσότερες αποστάσεις, προκειμένου να μπορούν να μπουν ακόμη περισσότεροι πολίτες στην έννοια του running, το κατ' εξοχήν καλύτερο αγχολυτικό.

Σκεφτόμαστε διάφορα όπως για παράδειγμα τα 3 χλμ. για τους αρχάριους ή τα 7 για εκείνους που θέλουν να προχωρήσουν από τα 5. Επίσης, σκεφτόμαστε και τα 5 χλμ. βάδην. Με λίγα λόγια, ευελπιστούμε να έχουμε μία πλειάδα αγωνισμάτων και αποστάσεων, ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο
».

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση:

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x