Running

Θεοδωρακάκος και Τζιατζιά, Πρωταθλητές Skyrunner Series 2016

Αυλαία με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για το 2016 έριξε το «Skyrunner Series 2016 by Salomon», με πρωταθλητές τους Θεοδωρακάκο και Τζιατζιά.

Το «AlpamayoPRO Trail Race», που πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά στα μονοπάτια της Πάρνηθας και προσέλκυσε πλήθος κόσμου που θέλησαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του ορεινού τρεξίματος, αποτέλεσε την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος κι ανάδειξε μεγάλο πρωταθλητή για το 2016 τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την κυριαρχία του, κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού μετά από 2 ώρες 27 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, επίδοση που σφράγισε παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή του Skyrunner Series 2016 by Salomon. Δεύτερος στον αγώνα τερμάτισε ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος με χρόνο 2:29:07 και τρίτος ο Γιώργος Διαλεκτός 2:39:36.

Στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, δεύτερος αναδείχτηκε ο Χάρης Καλαμπούκας και τρίτος ο Γιώργος Διαλεκτός, ενώ στις γυναίκες, η Γλυκερία Τζιατζιά, είχε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στο Ζαγόρι. Τις υπόλοιπες δύο θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Δήμητρα Μπίκα και Μαρία Μάλαϊ.

Η τελευταία, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 8η θέση της γενικής κατάταξης και 1η σε εκείνη των γυναικών με χρόνο 02:56:28, αφήνοντας στην 11η θέση της γενικής (2η στις γυναίκες) τη Δήμητρα Μπίκα με 03:01:12. Την τρίτη θέση του βάθρου στον αγώνα με χρόνο 03:24:56 κατέκτησε η Άννα Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x