Μοτοσικλέτα

SYM GTS300i, τώρα και με ABS!

Τι περισσότερο να ζητήσεις από το best seller των GT scooters;

Λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο κυκλοφορίας, το αγαπημένο μοντέλο της SYM GTS300i, έρχεται με την προσθήκη συστήματος φρένων ABS, αυξάνοντας την ασφάλεια πέδησης του οχήματος.

Παίρνοντας κίνηση από τον κορυφαίων επιδόσεων κινητήρα «F4» της SYM με απόδοση 29PS, το GTS300i, έρχεται να γίνει κορυφαίο και στον τομέα της ασφάλειας, χάρη στη συμβολή της BOSCH, με την προσθήκη συστήματος φρένων ABS τελευταίας γενιάς.

Ομορφότερο, Δυνατότερο, Πλουσιότερο, Μεγαλύτερο, Σταθερότερο, και Ασφαλέστερο, με 4.395€ τιμή μετρητοίς.

Ομορφότερο

Το GTS είναι κομψό, αποπνέει περισσότερο δυναμισμό και εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες επιφάνειες, τις ελκυστικές γωνίες και τις ευθείες γραμμές.

Κοιτάζοντας το νέο GTS από μπροστά, διαπιστώνεις τη μοναδικότητα της σχεδίασής του. Σε αυτό συμβάλλουν και τα διπλά φώτα ομίχλης που βρίσκονται χαμηλά στην ποδιά. Οι διπλοί μεγάλοι προβολείς πορείας με την αιχμηρή τους σχεδίαση, κάνουν επιβλητικότερη την εμφάνιση του νέου GTS. Θυμίζοντας κονσόλα πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου, ο ιδιαίτερα όμορφος πίνακας οργάνων. Το πίσω φωτιστικό σώμα, με τα ενσωματωμένα σε αυτό φώτα αλλαγής πορείας και τα φώτα τεχνολογίας LED, έρχεται σαν φυσική συνέχεια των πλαϊνών πλαστικών μερών του scooter, δημιουργώντας μία όμορφη προεξοχή στο άνω άκρο.

Το κάλυμμα της εξάτμισης, φανερώνει την “αιχμηρή” αισθητική του, ακολουθώντας τις αναλογίες σχεδίασης του πίσω μέρους.

Πλουσιότερο

Η SYM κατασκεύασε μία νέα σέλα που ακολουθεί σχεδιαστικά τις αθλητικές γραμμές του νέου GTS. Η νέα σέλα του GTS προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη. Διαθέτει νέο αφρώδες υλικό και ειδικό αντιολισθητικό ύφασμα άριστης ποιότητας.

Το χαμηλό της ύψος - 760mm - επιτρέπει τα πόδια του οδηγού να πατούν με σιγουριά στο έδαφος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στυλ οδήγησης. Είτε πιο δυναμικά, οδηγώντας σε κάθετη θέση και τοποθετώντας τα πόδια του στο οριζόντιο πάτωμα του οχήματος , είτε να διαλέξει μία πιο αναπαυτική θέση οδήγησης απλώνοντας τα πόδια του, στο μπροστινό τμήμα της εσωτερικής ποδιάς, σε πλάγια θέση. Επιπλέον άνεση παρέχει στο συνεπιβάτη η πλάτη στήριξης.

Ο ψηλός ανεμοθώρακας διώχνει τον αέρα πάνω από το κράνος.

Επιπλέον ασφάλεια, σε περίπτωση που θέλετε να το ακινητοποιήσετε για περισσότερη ώρα, προσφέρει ο μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας κλειδαριάς που ασφαλίζει αυτόματα με το κλείδωμα του τιμονιού καθώς και ο γνώριμος στα περισσότερα scooter της SYM, αντικλεπτικός διακόπτης ασφαλείας κάτω από τη σέλα, που διακόπτει την παροχή ρεύματος.

Μεγαλύτερο

Οι αποθηκευτικοί χώροι μεγάλωσαν αρκετά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ανοίγοντας τη σέλα, με ένα απλό πάτημα του διακόπτη που βρίσκεται στο αριστερό χειριστήριο του τιμονιού, θα αποκαλυφθεί ένας φωτιζόμενος χώρος αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο full-face κράνη (!) και μικροαντικείμενα. Πολύ χρήσιμος θα φανεί και ο νέος υδραυλικός μηχανισμός που κρατά τη σέλα ανοιχτή, αφήνοντας ελεύθερα τα χέρια για το κράνος, την επαγγελματική τσάντα ή τα κλειδιά.

Επιπλέον, ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς, διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB όπου μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή το GPS.

Χρήσιμη είναι και η αλλαγή θέσης της τάπας δοχείου καυσίμου (12l), η οποία έχει τοποθετηθεί ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, μέσα σ’ ένα μικρό ντουλαπάκι, δημιουργώντας έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για κέρματα ή άλλα μικροπράγματα.

Ασφαλέστερο

Το νέο GTS300i φρενάρει έγκαιρα και υποδειγματικά, χάρη στην άμεση απόκριση των φρένων ABS τελευταίας γενιάς. Έχουν τοποθετηθεί 2 δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα», με ένα μεγάλο δισκόφρενο 240 mm πίσω και ένα δισκόφρενο 260 mm μπροστά με 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Οι ζάντες αλουμινίου ελαφρού κράματος 14” εμπρός και 13” πίσω, με τα ελαστικά μεγέθους 120 / 70-14 και 140 / 60-13 εμπρός και πίσω αντίστοιχα, αναβαθμίζουν την ποιότητα κύλισης και την αίσθηση οδήγησης.

Ακόμη μία νέα προσθήκη αποτελεί και ο αισθητήρας φώτων, που ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα πορείας και τα μεσαία φώτα, όταν σκοτεινιάζει ή κατά την είσοδο σε σκοτεινό τούνελ.

Σταθερότερο

Το σχεδιασμένο σε «λευκό χαρτί» ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, προσφέρει 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, στοιχείο που συμβάλλει στη σταθερότητα και την ακρίβεια του οχήματος στις στροφές, προσφέροντας καλύτερο χειρισμό και αξιόπιστη οδική συμπεριφορά. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 4 θέσεων προσφέρουν σίγουρο κράτημα και άριστη ποιότητα κύλισης. Επιπλέον, το τηλεσκοπικό πιρούνι, διαδρομής 88mm με καλάμια διαμέτρου 37mm, αποσβένει σωστά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Δυνατότερο

Ο νέος κινητήρας «F4» της SYM προσφέρει στο νέο πολυτελές scooter επιδόσεις που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα χωρητικότητας 278 κ.εκ. Με εξαιρετική απόδοση, φτάνει τη μέγιστη ιπποδύναμή των 29PS στις 8.000 σ.α.λ. και επιτυγχάνει μέγιστη ροπή 27,7Nm στις 6.500 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα του νέου GTS300i ξεπερνά τα 140 χλμ./ώρα, δίνοντας την ελευθερία να πραγματοποιήσετε άνετα και ξεκούραστα ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Οι μηχανικοί της SYM, εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και μηχανικά μέρη υψηλής ποιότητας για την παραγωγή του νέου κινητήρα «F4», κατάφεραν να μειώσουν αισθητά τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.
Αθήνα: Θησέως 309, τηλ. 210 9403880
Υπόλ. Ελλάδα: τηλ. 24310 5610
www.gorgolis.gr, e-mail: sales@gorgolis.gr

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ- GTS300i F4
Απόσταση Τροχών: 1550 mm
Πλάτος: 760 mm
Μήκος: 2175 mm
Ύψος: 1420 mm
Ύψος σέλας: 760 mm
Βάρος (στεγνό): 190 kg
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 12lt
Τύπος Πλαισίου: Ατσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα
Διαστάσεις ελαστικών: Εμπρός: 120/70-14 | Πίσω: 140/60-13
Εμπρός ανάρτηση - Διαδρομή: Τηλεσκοπικό πιρούνι - 88mm
Πίσω ανάρτηση - Διαδρομή: Διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 θέσεων - 92mm
Φρένα: Εμπρός: δίσκος 260 mm | Πίσω: δίσκος 240 mm - ABS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος: 4Τ, 4V μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος
Διάμετρος x Διαδρομή: 75mm x 63mm
Κυβικά: 278.3 cc
Σχέση συμπίεσης: 10.5:1
Μέγιστη Ιπποδύναμη: 29 PS στις 8.000 rpm
Μέγιστη Ροπή: 27,68 Nm στις 6.500 rpm
Τελική Ταχύτητα: 140 km/h
Τροφοδοσία: E.F.I
Κατανάλωση (με 50km/h): 2.63lt/100km
Καύσιμο: ΑΜΟΛΥΒΔΗ
Εκκίνηση: ΜΙΖΑ
Μετάδοση: μεταβαλλόμενη (CVT) με διπλό ιμάντα
Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεντρικός

Περισσότερο GTS στο www.moreGTS.gr

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ SYM!

Με τον νέο κατάλογο 12/6/13 ανακοινώνεται και η διάθεση της αναβαθμισμένης έκδοσης του μοντέλου GTS300i F4 με σύστημα φρένου ABS.

Η εκπληκτική τιμή διάθεσης του νέου μοντέλου (4.395€ τιμή μετρητοίς) είναι μια προσπάθεια της εταιρείας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους να οδηγήσουν ένα όχημα με την μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επί πλέον η εταιρεία νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τους καταναλωτές που την φέρνουν στην 1η θέση των πωλήσεων, σε μια προσπάθεια ανταπόδοσης και εκδήλωση κοινωνικής ευθύνης για όσους αυτή την περίοδο δυσκολεύονται να βρουν εργασία, προχωρά σε μια επιπλέον έκπτωση- προσφορά, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία γιατί αφορά τα best seller μοντέλα της αγοράς:

HD2 200i με επιπλέον έκπτωση 200€, τιμή: 2.695€,
SYMPHONY SR150 με επιπλέον έκπτωση 100€, τιμή: 1.645€.
Περισσότερα στο: http://www.gorgolis.gr/nea11062013.html

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x